Θρήνος! Πέθανε ο DJ Jose Padilla

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε ο DJ Jose Padilla

Πέθανε στις 18 Οκτωβρίου μετά από μάχη με τον καρκίνο ο «νονός της chill-out μουσικής», όπως τον αποκαλούσαν, José Padilla. Ο Ισπανός DJ και παραγωγός, ήταν πρωτοπόρος της balearic μουσικής, και ήταν εκείνος που επιμελήθηκε τις ατμοσφαιρικές μουσικές συλλογές «Cafe Del Mar», κάνοντάς τις διάσημες σε όλο τον κόσμο.

Ο José Padilla γεννήθηκε το 1955 στη Βαρκελώνη, αλλά μετακόμισε στην Ίμπιζα το 1975. Υπήρξε resident DJ στο διάσημο Cafe Del Mar από το 1991. Το 1994 έκανε παραγωγή στην πρώτη μουσική συλλογή «Cafe Del Mar». O Jose Padilla είχε αποκαλύψει τον Ιούλιο του 2020 ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα social media.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail πέθανε στον ύπνο του στο νησί που τον έκανε διάσημο, την Ίμπιζα, ενώ θρήνος ξέσπασε και για τον θάνατο του Νίκου Κωτούλα.

Πηγή: ethnos.gr

Τραγικές στιγμές για κορυφαίο ηθοποιό - Πέθανε ο γιος του από καρκίνο στο συκώτι

Τραγικές στιγμές περνάει κορυφαίος ηθοποιός, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο γιος του πέθανε μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο συκώτι.

Ο 58χρονος πέθανε την Παρασκευή (16/10) στο σπίτι του στο Marin County της Καλιφόρνια, όπως αναφέρει η Salt Lake Tribune. Ενώ, ήταν σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος.

«Ο James πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη, εντυπωσιακή ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς… Ως σύζυγός του για 32 χρόνια, είμαι πολύ ευγνώμων για τα δύο εντυπωσιακά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία 2 χρόνια», αναφέρει στην ανάρτηση της η σύζυγος του, την οποία συνοδεύει με πολλές οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο λόγος για τον γιο του Robert Redford. "Έφυγε" από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό και διάσημη ηθοποιός.

Robert Redford γιος πέθανε

Πέθανε η θετή κόρη κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας - Δεν υπάρχει κανείς να την κηδεύσει

Η θετή κόρη της κορυφαίας τραγουδίστριας, Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, Χάϊδω Τραϊφόρου πέθανε πριν λίγες ημέρες και την είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανείς για να την κηδεύσει.

Η τραγουδίστρια και ο συγγραφέας, ποιητής κα στιχουργός υιοθέτησαν την Χάϊδω, όταν ήταν τεσσάρων ετών. Σε κάποια φάση της ζωής της κι ενώ ζούσε στην Αγγλία μαζί με τον σύζυγό της έκανε κάποιες απόπειρες να μπει στον χώρο του τραγουδιού οι οποίες όμως δεν ευοδώθηκαν.

Έπειτα, επέστρεψε στην Ελλάδα και ζούσε φτωχικά με τα χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα των θετών γονιών της. Δυστυχώς, όμως, στο τέλος είχε μείνει εντελώς μόνη και για αυτό το λόγο η κηδεία της δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη καθώς δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, κάποιος που να αναλάβει την διαδικασία. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε η ηθοποιό Γοργώ Χρέλια.

Σοφία Βέμπο κόρη πέθανε