«Πάγωσε» η Ζέτα Μακρυπούλια με την πρόταση που έγινε στον αέρα του ΑΝΤ1

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πάγωσε» η Ζέτα Μακρυπούλια με την πρόταση που έγινε στον αέρα του ΑΝΤ1

Ένα απρόοπτο συνέβη σήμερα το μεσημέρι στον αέρα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο Ρουκ Ζουκ. Μία πρόταση γάμου που έγινε ήταν αρκετή για να κάνει την Ζέτα Μακρυπούλια να «παγώσει» και να μην ξέρει πώς να αντιδράσει με αυτό που είδε.

Η παρουσιάστρια είχε ετοιμάσει μία υπέροχη έκπληξη για μία παίκτρια, η οποία δέχθηκε πρόταση γάμου από τον καλό της στον αέρα της εκπομπής.

Έτσι λοιπόν η Ζέτα κρατώντας το κουτί στα χέρια της κάλεσε την κούκλα σύντροφο του Διονύση να έρθει μπροστά κι εκείνος, τηρώντας τις παραδόσεις, γονάτισε και της έκανε την πρόταση με την κοπέλα να δέχεται με δάκρυα στα μάτια. Δείτε εδώ και τις τελευταίες εξελίξεις με το Ρουκ Ζουκ.

Ζέτα Μακρυπούλια πρόταση γάμου

Ζετα Μακρυπούλια: Έκανε το νέο βήμα και θέλησε να το μοιραστεί - Τι συνέβη;

Ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά της, εκτός ΑΝΤ1 και γενικά τηλεόρασης έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια εκτός από μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, η οποία παρουσιάζει εδώ και αρκετά χρόνια το Ρουκ Ζουκ μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, είναι και μια ταλαντούχα ηθοποιός.

Πριν από μερικές ώρες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση Γιούγκερμαν, στο θέατρο Πορεία, έχοντας στο πλευρό της τους: Γιώργος Μάζης: Γιάννης Καπελέρης, Κλεό: Πολύδωρος Βογιατζής, καθώς επίσης και οι: Κορίνα Κόκκαλη, Ελένη Χαλαστάνη, Λένα Χατζηγρηγορίου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια, μοιράστηκε μια φωτογραφία της από τα καμαρίνια, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή.

Ζετα Μακρυπούλια Γιούνκερμαν θέατρο

Φρενίτιδα με το παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 - Με λιγότερα από 30 ευρώ στα Zara

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει απίστευτο σώμα και ξέρει πως να το αναδεικνύει μέσα από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1. Σε ένα από τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι, το οποίο προκάλεσε φρενίτιδα. Εμείς, στο βρήκαμε στα Zara με λιγότερα από 30€.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός με την βοήθεια του στιλίστα της, δημιουργεί μοναδικά σύνολα που μπορεί να φορέσει η κάθε γυναίκα στην καθημερινότητα της.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε ένα μαύρο καμπάνα παντελόνι, που έδειχνε άψογα τα πόδια της. Αφού, «αγκάλιαζε» το σώμα και της τα έδειχνε πιο ψηλά.

Το συγκεκριμένο παντελόνι, μπορεί να το φορέσει η κάθε γυναίκα, ακόμη και αν έχει παραπάνω κιλάκια, αφού το «μαύρο» χρώμα τα κρύβει.

Εμείς σου βρήκαμε ίδιο, σαν αυτό της παρουσιάστριας στη νέα συλλογή των Zara με 29,95€. Δείτε ακόμη ένα παντελόνι από τα Zara που φόρεσε και έγινε... καπνός.

ΤΖΙΝ ZW PREMIUM HIGH WAIST SKINNY FLARE ASTRA BLACK

Ζέτα Μακρυπούλια Zara παντελόνι