Big Brother: Οριστικό τέλος στη σχέση Άννας Μαρίας και Πυργίδη

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Οριστικό τέλος στη σχέση Άννας Μαρίας και Πυργίδη

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Άννα Μαρία αποκάλυψε πως μάλλον η σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη φαίνεται πως είναι πλέον οριστικό, αφού οι δυο τους δεν μπορούν με τίποτα να τα βρουν.

Αφορμή στάθηκε η "επίσκεψη" της στον κήπο όπου είδε το Δημήτρη και τον Αντιδήμαρχο απόμακρους και με τον τρόπο τους της έδιωχναν. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το ριάλιτι όλοι είχαμε δει μια "ιδιαίτερη" σχέση ανάμεσα στην Άννα Μαρία και το Δημήτρη Πυργίδη γεγονός που "άναψε" φήμες για ενδεχόμενο φλερτ.

Μετά από επανειλημμένα πειράγματα και από τις δύο πλευρές αλλά και στιγμές γέλιου ανάμεσα στους δύο παίκτες οι σχέσεις τους πλέον είναι μετά βίας τυπικές κάτι το οποίο στεναχώρησε ιδιαίτερα την Άννα Μαρία και δεν δίστασε να το εκμυστηρευτεί στο Μεγάλο Αδελφό, ενώ και χθες αποκάλυψε γιατί τσακώθηκαν.

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε γιατί... ακούμπησε τον Δημήτρη Κεχαγιά

H Αφροδίτη μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και για ποιον λόγο αποφάσισε να ακουμπήσει τα απόκρυφα σημεία του καλού της φίλου, Δημήτρη Κεχαγιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντησή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Αφροδίτη να ακουμπάει σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο τον Κεχαγιά, λίγο αφού είχαν ξυπνήσει.

Σήμερα θέλησε να εξηγήσει πως δεν είχε κάποιο πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά για τη φίλη της τη Σοφία.

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο. Δε ξέρω τι γίνεται» είπε αρχικά η Αφροδίτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την προκλητική κίνησή της στον Δημήτρη, χαμογέλασε και είπε: «Μα δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για αυτό. Για το καλό της φίλης μου». Η Αφροδίτη βέβαια αποκάλυψε και όλα όσα είπαν μέσα στο σπίτι για το ροζ βίντεο.