Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Τα ξεκαθάρισαν Χριστίνα και Παναγιώτης - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Υπάρχει ακόμα ένταση

Big Brother: Τα ξεκαθάρισαν Χριστίνα και Παναγιώτης - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;
News 21.10.2020 01:09
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Παναγιώτης προσπάθησε να πιάσει την Χριστίνα για να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Εκείνη έδειξε να μην θέλει να τον ακούσει ωστόσο ο Παναγιώτης επέμεινε και την έπεισε.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο ένας από τους δύο δίδυμους, τον ενοχλεί αρκετά να προσπαθεί να της μιλήσει και εκείνη να τον αποφεύγει. Έτσι της ζήτησε, από τη στιγμή που αποφάσισαν να τελειώσουν τη σχέση τους, να λένε έστω τα τυπικά.

Η Χριστίνα δε συμφώνησε και έδειξε πλήρη αδιαφορία σε όλα όσα της είπε ο Παναγιώτης ενώ παραξενεύτηκε και με την αναφορά του στη Σοφία, ενώ νωρίτερα είδαμε και τον Αντιδήμαρχο να αδειάζει την Αφροδίτη.

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε γιατί... ακούμπησε τον Δημήτρη Κεχαγιά

H Αφροδίτη μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και για ποιον λόγο αποφάσισε να ακουμπήσει τα απόκρυφα σημεία του καλού της φίλου, Δημήτρη Κεχαγιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντησή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Αφροδίτη να ακουμπάει σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο τον Κεχαγιά, λίγο αφού είχαν ξυπνήσει.

Σήμερα θέλησε να εξηγήσει πως δεν είχε κάποιο πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά για τη φίλη της τη Σοφία.

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο. Δε ξέρω τι γίνεται» είπε αρχικά η Αφροδίτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την προκλητική κίνησή της στον Δημήτρη, χαμογέλασε και είπε: «Μα δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για αυτό. Για το καλό της φίλης μου». Η Αφροδίτη βέβαια αποκάλυψε και όλα όσα είπαν μέσα στο σπίτι για το ροζ βίντεο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεσή - "Με αποκαλούν Αφρο-φίδι"

"Οργίασε" το Twitter με το Big Brother - «Από το Survivor είχα να χαρώ τόσο»

Share