GNTM 3: Όλα όσα δήλωσε η Ειρήνη μετά την αποχώρηση της - "Φάνηκα πολύ κακιά"

Τι αποκάλυψε η πρώην παίκτρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Όλα όσα δήλωσε η Ειρήνη μετά την αποχώρηση της -

Η Ειρήνη Μητράκου βρέθηκε καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Τετάρτης, η οποία στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε από το σπίτι του GNTM 3.

Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε κυρίως για την αλλαγή στο μαλλί της και το σοκ που έπαθε μόλις αντίκρυσε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Spoiler! Αυτό το ζευγάρι θα περάσει μια νύχτα μαζί!

Η πρώην παίκτρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στις φωτογραφήσεις δεν έμπαινα με το σκεπτικό ότι δεν μου αρέσουν τα μαλλιά μου και θα τα πάω χάλια. Καμία σχέση, το ξέχναγα τελείως και έλεγα θα τα δώσω όλα. Δεν με επηρέαζε σε καμιά φωτογράφιση το μαλλί μου. Στο makeover έδειξα έναν άλλον εαυτό. Φάνηκα πολύ κακιά και τους ζητάω συγγνώμη, αλλά δεν σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή είχα θολώσει και βρισκόμουν σε σοκ. Μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Μου είπαν όλοι και έξω ότι είναι τέλεια και να τα κρατήσω. Προφανώς τους πιστεύω όλους ότι μου πάνε και με έχουν αναδείξει, αλλά δεν το είχα στο μυαλό ότι θα το έκανα ποτέ αυτό. Μου άρεσε πάντα να έχω μακρύ μαλλί. Το μόνο που ήθελα να αλλάξω ήταν το χρώμα, γιατί δεν μου άρεσε το κόκκινο που είχα. Οπότε για το χρώμα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, το μήκος προσπαθώ ακόμα να το συνηθίσω.»

Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα:

GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης μετά την αποχώρηση και η αλλαγή που έκανε στο Instagram της

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 παρακολουθήσαμε μια δοκιμασία έπος, κατά την οποία οι παίκτες έπρεπε να ξεπεράσουν τον φόβο τους με τα ύψη και να αποδεκτούν να ανέβουν στον πανύψηλο πύργο του Allou Fun Park, το Shock and Drop. Παρόλο που αρκετοί παίκτες δήλωσαν ότι είχαν υψοφοβία, κανένας δεν αρνήθηκε να ανέβει και να αντιμετωπίσει κατάματα τον φόβο του. Η Ειρήνη, παρόλο που δεν φοβήθηκε αρκετά, δεν κατάφερε να έχει καλή επίδοση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σπίτι. Λίγο μετά τη λήξη του επεισοδίου, έκανε την εμφάνιση της στο instagram.

Η πρώην παίκτρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε: «Let’s begin».

Αυτό, όμως, που παρατηρήθηκε και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της, καθώς με την έξοδό της από το GNTM, διέγραψε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις της. Δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Ειρήνη Μητράκου gntm 3

Ειρήνη ανάρτηση στο instagram

Ειρήνη Μητράκου