GNTM 3: O Γιώργος Μαλεκάκης αποκαλύπτει - "Δεν ήταν αυτό που θέλαμε..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: O Γιώργος Μαλεκάκης αποκαλύπτει -

Στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά και φαντασία στις πόζες τους. Ο γνωστός φωτογράφος Γιώργος Μαλεκάκης , μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, δεν έκρυψε το παράπονο του για την παραγωγή και για το αποτέλεσμα της φωτογράφισης:

“Δεν ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε και κυνηγούσαμε, γιατί υπήρχε δυσκολία στην παραγωγή και δεν μπορούσα να επέμβω όσο ήθελα, έτσι τα παιδιά ξεκίναγαν και έκαναν αυτόματα τις πόζες τους, χωρίς καθοδήγηση και πήραν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η οποία έβγαλε ένα αποτέλεσμα που δεν το ήλεγχα απολύτως.

Δεν υπήρχε καλή επικοινωνία με την παραγωγή, δεν μπορούσα να έχω την επικοινωνία που ήθελα. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη η αντιμετώπιση των φωτογράφων. Eίναι μία συνεργασία η οποία θα έπρεπε να στηρίζεται σε αμοιβαίο σεβασμό” ανέφερε. Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απο την συγκεκριμένη δοκιμασία

Ο Γιώργος Μαλεκάκης μίλησε ακόμα για τους διαγωνιζόμενους του GNTM και αποκάλυψε με ποιους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν: “Τα αγόρια είναι πάντα πιο συνεργάσιμα, οι κοπέλες πάντοτε είναι πιο δύσκολες. Εγώ έχω επιλέξει κάποια από τα παιδιά, στο παρελθόν, για δουλειές μου, γεγονός που σημαίνει ότι μου αρέσουν.

Έχω συνεργαστεί με τον Edward, τον Ηρακλή και τη Μαριαγάπη και θεωρώ ότι έχουν μια αξία και σαν μοντέλα. Σίγουρα υπάρχουν και παιδιά που δεν κάνουν τόσο πολύ για το χώρο της μόδας, αλλά δεν θέλω να τους κατονομάσω. Δεν είδα κάποιον παίκτη τον οποίο δεν γνώριζα, αλλά θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του” ανέφερε ο Γιώργος Μαλεκάκης.

GNTM 3: Ανέβηκαν οι τόνοι στο σπίτι - «Όλο παρεξηγείται...»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν από μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία, ωστόσο πολύ γρήγορα ανέβηκαν οι τόνοι στο σαλόνι και τα πρώτα καρφιά έπεσαν για σήμερα. Μάλιστα, η Μαρινέλα δε δίστασε να πει πως μία συμπαίκτριά της παρεξηγείται διαρκώς.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με ιδιαίτερα κόνσεπτ που θυμίζουν το 2020. Οι τρεις νικητές θα έπαιρναν από μία φωτογραφική.

Μία τριάδα είχε θέμα, τις προσδοκίες για το 2020 vs τι συνέβη στην πραγματικότητα. Στην ομάδα αυτή ήταν και η Λία η οποία παρεξηγήθηκε ιδιαίτερα από τα σχόλια που της έκαναν οι συμπαίκτες της.