My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη και η Αφροδίτη, ενώ τελευταία ήταν η Χριστίνα ενώ χθες ήταν η Ελισάβετ, η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελικά τη νίκη πήρε η Αφροδίτη οποία εντυπωσίασε και με το παραπάνω τις συμπαίκτριές της με το look της και κατάφερε να αποσπάσει τις περισσότερες ψήφους.

My Style Rocks: Μεγάλες αλλαγές - Μπαίνουν άντρες στο παιχνίδι!

Μετά την αντικατάσταση του Χάρη Χριστόπουλου από τον Λάκη Γαβαλά μια νέα αλλαγή θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας από το My Style Rocks καθώς άντρες θα μπούν στο παιχνίδι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, για πρώτη φορά θα δούμε άνδρες υποψηφίους.

Την Δευτέρα ο πρώτος άνδρας ξεκίνησε γυρίσματα, όμως το συγκεκριμένο επεισόδιο πρόκειται να προβληθεί στην τηλεόραση σε δύο εβδομάδες από τώρα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Το Πρωινό”.