Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη - Έγινε viral σε λίγα λεπτά

Δε φαντάζεστε πού πόζαρε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη - Έγινε viral σε λίγα λεπτά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, η οποία από τη μία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και από την άλλη, κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Μπορεί η Σία Κοσιώνη να μην είναι πολύ ενεργή χρήστης των social media ωστόσο είναι αλήθεια πως κάθε της ανάρτηση γίνεται απλά ανάρπαστη από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να ποζάρει μπροστά από ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο και να αποκαλύψει τη μεγάλη επιθυμία της να το κάνει μία βόλτα. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν και μερικές φωτογραφίες της Σίας Κοσιώνη με την κόρη του Κώστα Μπακογιάννη.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

«Αν είχα μαζί μου και ένα μακρύ φουλάρι θα έψαχνα τον ιδιοκτήτη παντού να μου το δανείσει για μερικές ώρες», έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Αγνώριστη η Σία Κοσιώνη στις φωτογραφίες - Με κάπρι παντελόνι και το κινητό στο συνέχεια στο χέρι

H Σία Κοσιώνη ακόμα και εκτός δουλείας φαίνεται να μην αποχωρίζεται το κινητό της στην καθημερινή της ζωή όπως μα δείχνουν και οι φωτογραφίες από βόλτα της! Την πετύχαμε σε βόλτα της στην Αθήνα άβαφτη και με απλό καθημερινό ντύσιμο όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η Σία φαίνεται να ψάχνει χρόνο για την οικογένεια της αν και οι δουλεία της είναι απαιτητική. Έτσι μια χαλαρή βόλτα στην Αθήνα είναι ένας τρόπος να περάσει ποιοτικό χρόνο και βλέπουμε πως στην καθημερινή της ζωή δεν θέλει να έχει το στυλ της εκπομπής της. Έχει βγάλει το επίσημο ντύσιμο και έχει φορέσει κάπρι παντελόνι με μια απλη μπλούζα.

Δεν φοράει μακιγιάζ και το μαλλί της δεν είναι καθόλου στημένο! Δείτε ακόμα το παπούτσι που φόρεσε και έγινε ανάρπαστο!

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βόλτα της!

Σία κοσιώνη βόλτασια κοσιώνη άβαφτηΣία Κοσιώνη

Χαρές στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Μεγάλες χαρές βιώνουν στο σπίτι τους από χθες η Σία Κοσιώνη και ο αγαπημένος της σύζυγος, Κώστας Μπακογιάννης, καθώς ο γιος τους, Δήμος γιόρταζε. Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς του ευχήθηκαν με τον πιο στοργικό τρόπο.

Οι δυο τους έχουν δείξει πως είναι πολύ αγαπημένοι και φροντίζουν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με τον μικρό τους.

Χθες λοιπόν ο μικρός Δήμος είχε τα γενέθλιά του. Από τη μεριά της η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του γιου της και τη συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα για τα γενέθλιά του και ο Κώστας Μπακογιάννης με τη σειρά του απάντησε με την αναδημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας. Σία κοσιώνη γιός