Εξελίξεις με το Πάμε Δανάη στο Mega - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Τι αλλάζει στην εκπομπή της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με το Πάμε Δανάη στο Mega - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση σχετικά με το Πάμε Δανάη. Οι εξελίξεις με το πρωινό του Mega φαίνεται πως είναι ραγδαίες και από αύριο, αλλάζουν πολλά!

H αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η εκπομπή της θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής σε νέα ώρα.

Η Δανάη, έχοντας δίπλα της μια ομάδα από έμπειρα αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα, καλημερίζει καθημερινά στις 10 τους τηλεθεατές της, κάνοντας ένα αρκετά νεανικό και διαφορετικό πρωινό πρόγραμμα, από τα συνηθισμένα των άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

«ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ???? Από αύριο σας λέμε καλημέρα από τις 9:40 ‼️‼️»

Δείτε εδώ και ένα απίστευτο βίντεο που έβγαλε η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο οποίο πηδάει από τα 14.000 πόδια μαζί με τον Απόστολο Ρουβά.

Δανάη Μπάρκα: Απασφάλισε για τα νούμερα του Πάμε Δανάη στο Mega

Η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και απαντώντας σε ερώτηση που της έκανε ο παρουσιαστής, απασφάλισε για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της στο Mega, Πάμε Δανάη.

Η νεαρή ηθοποιός - παρουσιάστρια επισκέφθηκε τον αγαπημένο της φίλο, λίγες μέρες μετά την δική του επίσκεψη στην εκπομπή της και μίλησε για την νέα εμπειρία που βιώνει εδώ και λίγο καιρό μέσα από την νέα εκπομπή που ανέλαβε.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που μπήκαν στην ελληνική τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως προς το παρόν, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τόσο υψηλά. Η ίδια πάντως φαίνεται να μην ανησυχεί και τόσο και είναι πολύ αισιόδοξη για όλα όσα πρόκειται να δούμε στο μέλλον. Ωστόσο πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως θα γίνουν τεστ κορωνοϊού σε όλη την ομάδα της.

Αυτά είπε η Δανάη Μπάρκα για τα νούμερα τηλεθέασης του Πάμε Δανάη

«Είναι αρένα, νόμιζα είναι πιο εύκολο, γιατί δεν ξέρω. Μάλλον είμαι παραπάνω ονειροπόλα από όσο πρέπει. Είναι δύσκολο, μέχρι στιγμής μου αρέσει, είναι μεγάλη ευθύνη το να μπαίνεις στα σπίτια των ανθρώπων.

Ακριβώς επειδή είναι μεγάλη ευθύνη χρειάζεται ένας τεράστιος μηχανισμός, μια τεράστια ομάδα, δεν εξαρτώνται όλα από έναν άνθρωπο. Oπότε προσπαθούμε όλοι να βρούμε τα πατήματά μας, πως θα είμαστε χαρούμενοι, πως θα λειτουργήσει, είμαι όμως πολύ χαρούμενη. Έχουμε δέσει παραπάνω από όσο περιμέναμε για τον ένα μήνα και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό αν είχα άλλη ομάδα», είπε στην αρχή η Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια και όταν ο Νίκος Μουτσινάς την ρώτησε για τα νούμερα τηλεθέασης, η ίδια απάντησε: «Είπα ότι ευτυχώς είμαστε σε ένα κανάλι που όπως γνωρίζουμε ξαναγεννιέται. Δεν μας έχει βάλει ακόμα στο τρυπάκι αυτό.

Είπα ότι όπως με αφορά θεατρικά ο θεατής που θα έρθει και θα κοιτάξω πόσοι άνθρωποι θα μπουν στο θέατρο, πως θα λειτουργήσει όλο αυτό, φυσικά και με απασχολούν τα νούμερα. Aπλά δεν πάμε με γνώμονα αυτό γιατί δεν θα κάναμε αυτό που κάναμε, αν πηγαίναμε με γνώμονα τα νούμερα.

Απλά νιώθω ότι η καλλιτεχνική επιτυχία μέχρι στιγμής της εκπομπής είναι πολύ μεγάλη. Η εμπορική νιώθω ότι με σκληρή δουλειά και πείσμα, θα έρθει. Ότι γίνεται με αγάπη και μεράκι…».