Baby boom στην ελληνική showbiz - Ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom στην ελληνική showbiz - Ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα, ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε πρόσφατα, περιμένει το πρώτο του παιδί.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους αποτέλεσε θέμα συζήτησης για πολλές μέρες και οι δυο τους έδειξαν πως είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Αυτό είναι το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί

Ο λόγος για την Αναστασία Καίσαρη και τον αγαπημένο της σύζυγο, Thomas Persy. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν από μερικούς μήνες και ήδη ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους καθώς η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων βρίσκεται στον έκτο μήνα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε δύο γάμους, καθώς ο γαμπρός είναι καθολικός. Στον ορθόδοξο, μάλιστα, γάμο τους νεονύμφους τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. Την παράσταση, πάντως, εκτός από την ομορφιά της νύφης, την ευγένεια του γαμπρού και τη χαρά του Καίσαρη, είχε κλέψει το φαντασμαγορικό δείπνο-πάρτι, ενώ μπαμπάς έγινε πριν από μερικές μέρες και ένας πολύ γνωστός μπασκετμπολίστας.

Αναστασία Καίσαρη εγκυμοσύνη

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz υποδέχτηκε το πρώτο του παιδάκι

Αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz μετά το γάμο του, κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του. Η Αλεξάνδρα Λοΐζου και ο Ελληνοκύπριος μεγιστάνας του real estate, Ανδρέας Παναγιώτου έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Σύμφωνα με την Real News, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, η ζωή τους γέμισε με μωρουδίστικες μυρωδιές και πλημμύρισε από χαρά. Το πρώην μοντέλο και ο σύζυγός της διανύουν μια ευτυχισμένη περίοδο.

ιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Λοΐζου γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. Εκτός από τον σύζυγό της, δίπλα της ήταν οι γονείς της, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα.

Αυτές τις ημέρες, βρίσκονται στο σπίτι τους στη βρετανική πρωτεύουσα και ζουν ένα υπέροχο όνειρο αγκαλιά με το μωράκι τους. Μάλιστα, η καλλονή Αλεξάνδρα σχεδιάζει να μετακομίσει στην Αθήνα για να βρίσκεται κοντά στους γονείς της, ώστε να τη βοηθήσουν με την φροντίδα του νεογέννητου γιου της. Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι γνωστή τραγουδίστρια.

 Αλεξάνδρα Λοΐζου Ανδρέας Παναγιώτου έγιναν γονείς