Big Brother: Τσακώθηκαν ξανά Άννα Μαρία και Πυργίδης - «Εγώ σε υποστήριξα...»

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Τσακώθηκαν ξανά Άννα Μαρία και Πυργίδης - «Εγώ σε υποστήριξα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε την Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη να τσακώνονται για ακόμα μία φορά, για το ζήτημα της ποινής που έχει επιβληθεί στο σπίτι. Η πρώτη του είπε ξανά πως τον υποστήριξε αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία στα λόγια της.

Η ρήξη ανάμεσά τους δείχνει να είναι οριστική ωστόσο σχεδόν καθημερινά η κάμερα τους πιάνει να συζητάνε οι δυο τους και να μοιράζονται μεταξύ τους τις σκέψεις τους.

Σήμερα, η Άννα Μαρία του εξήγησε πως πρέπει να τρώει ωστόσο εκείνος της απάντησε πως μετά από την ποινή δεν νιώθει καλά και ο λόγος είναι ότι θεωρεί πως πολλοί μέσα από το σπίτι τον κοιτάζουν με μισό μάτι κάθε φορά που πάει να φάει κάτι.

Η Άννα Μαρία του ξεκαθάρισε πως εκείνη τον βοήθησε και τον υποστήριξε ωστόσο ο Πυργίδης της απάντησε πως δεν έκανε την πλάκα μόνος του. Νωρίτερα βέβαια είδαμε και τα νεύρα της Ραΐσα με τον Χρήστο και την Ραμόνα.

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε γιατί... ακούμπησε τον Δημήτρη Κεχαγιά

H Αφροδίτη μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και για ποιον λόγο αποφάσισε να ακουμπήσει τα απόκρυφα σημεία του καλού της φίλου, Δημήτρη Κεχαγιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντησή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Αφροδίτη να ακουμπάει σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο τον Κεχαγιά, λίγο αφού είχαν ξυπνήσει.

Σήμερα θέλησε να εξηγήσει πως δεν είχε κάποιο πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά για τη φίλη της τη Σοφία.

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο. Δε ξέρω τι γίνεται» είπε αρχικά η Αφροδίτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την προκλητική κίνησή της στον Δημήτρη, χαμογέλασε και είπε: «Μα δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για αυτό. Για το καλό της φίλης μου». Η Αφροδίτη βέβαια αποκάλυψε και όλα όσα είπαν μέσα στο σπίτι για το ροζ βίντεο.