Πένθος για τη Μαρία Φιλίππου - Η συγκινητική ανάρτησή της

Ράγισε καρδιές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πένθος για τη Μαρία Φιλίππου - Η συγκινητική ανάρτησή της

Στο πένθος βυθίστηκε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Φιλίππου. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση με την οποία θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχασε ένα κοντινό της πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός ανακοίνωσε πως έχασε τη θεία της, ένα πρόσωπο με το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά.

«ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00 στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης αποχαιρετούμε την Αρχόντισσα της Μονεμβασιάς.Τη θεία μας,τη θεία τη δικιά μας ,των παιδιών μας ,της οικογένειας.Στο καλό αγαπημένη μου,ήσουν μοναδική,δοτική, ανιδιοτελής η αγάπη σου υπέροχή μου.θα μου λείψουν οι καφέδες ,τα μάφιν σου,οι συμβουλές μέσα απ' τις ατέλειωτες,σπουδαίες κουβεντούλες μας.ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ,ΣΤΟ ΚΑΛΟ!@Sandy Livieratou», έγραψε η Μαρία Φιλίππου.

Μαρία Φιλίππου θάνατος

Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως πέθανε από κορωνοϊό ο Ζήσης Κασιάρας.

Πέρα από τη Μαρία Φιλίππου, στο πένθος βυθίστηκε και ο Τζον Τραβόλτα

Δύσκολες ώρες για μία ακόμη φορά βιώνει ο Τζον Τραβόλτα και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο ανιψιός του, Σαμ.

Ο Σαμ Τραβόλτα πέθανε στις 23 Σεπτέμβριου στο σπίτι του στην Αμερική σε ηλικία μόλις 52 ετών, ενώ ο θάνατός του έγινε γνωστός πριν από λίγες ώρες.

Ο ίδιος ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια του Τζον Τραβόλτα, καθώς ήταν ο γιος του μεγαλύτερου αδερφού του ηθοποιού. Ο Σαμ Τραβόλτα ήταν σεναριογράφος, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής αιτία του θανάτου του.

Θυμίζουμε πως ο η σύζυγος του 66χρονου σήμερα Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών τον Ιούλιο του 2020. Θρήνος για γνωστό dj που έφυγε από την ζωή.

Η Κέλι Πρέστον άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της 12ης Ιουλίου, ενώ είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο του μαστού.

Ο Τζον Τραβόλτα και η Κέλι Πρέστον παντρεύτηκαν το 1991 και απέκτησαν τρία παιδιά. Δυο γιους και μία κόρη. Ο μεγαλύτερος τους γιος, πέθανε το 2009.