Αγνώριστη η εικόνα του Πασχάλη Τερζή σήμερα - Μείον 25 κιλά

Αγνώριστος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγνώριστη η εικόνα του Πασχάλη Τερζή σήμερα - Μείον 25 κιλά

Καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή "The 2night show" βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Γιάννα Τερζή. Η τραγουδίστρια μίλησε για την συνεργασία της με τον πατέρα της και για την ζωή της στην Αμερική. Αποκάλυψε, μάλιστα, πόσα κιλά έχει καταφέρει να χάσει ο Πασχάλης Τερζής, με αποτέλεσμα να είναι τώρα αγνώριστος.

Αναφορικά με την ζωή που έκανε στην Αμερική και την επιστροφή της στην Ελλάδα, είπε: «Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο».

Σχετικά με τον πατέρα της, αποκάλυψε ότι έχει χάσει 25 κιλά καθαρά και μόνο από δική του επιλογή, διαψεύδοντας όλες τις φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δείτε τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για τον ίδιο!

Δείτε παρακάτω τον αγνώριστο, πλέον, Πασχάλη Τερζή με την κόρη του, Γιάννα

Πασχάλης τερζής αδυνατισμένος

Γιάννα Τερζή: Αποκάλυψε για τον Πασχάλη Τερζή -"Ίσως του γράψω κάτι..."

Η Γιάννα Τερζή μίλησε για τον πατέρα της Πασχάλη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου Τhe 2 night show και ανέφερε ότι ήταν όνειρο ζωής για την ίδια να συνεργαστεί μαζί του. Μάλιστα δεν έκρυψε πως θέλει να του γράψει στίχους!

Ήταν μία πολύ σημαντική και συγκινητική στιγμή καθώς είχε την τιμή να ακούσει τον πατέρα της να τραγουδά δικούς της στίχους μετά από 7 χρόνια απουσίας από τη μουσική σκηνή.

Η Γιάννα Τερζή είπε: «Συγκινηθήκαμε όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Είχα αγωνία επειδή έγραψα τον στίχο, επειδή έλειπε για καιρό. Τώρα που είδαμε την ανταπόκριση του κόσμου έπεσε στο τραπέζι μήπως γράψω εγώ κάτι για τον πατέρα μου».

Και πρόσθεσε ότι όταν είναι στο σπίτι και τραγουδά ο μπαμπάς της δεν του μιλάει για να συνεχίσει: «Επειδή δεν τραγουδά συνέχεια… δεν του δίνουμε σημασία όταν τραγουδά μέσα στο σπίτι, γιατί αν του πούμε πες και εκείνο το τραγούδι, δεν θα το κάνει…»

Παρεμπιπτόντως, η Γιάννα τον τελευταίο καιρό έχει δείξει μια αδυναμία στο Tik Tik και έχει ξεσηκώσει τους πάντες με τα βίντεο της!