Δανάη Μιχαλάκη: Η ερώτηση του Αρναούτογλου που την έκανε να νιώσει αμήχανα

Ποια ήταν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δανάη Μιχαλάκη: Η ερώτηση του Αρναούτογλου που την έκανε να νιώσει αμήχανα

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, η οποία μίλησε για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες ως Δρόσω καθώς και για τον γάμο που φημολογείται ότι θα κάνει του χρόνου με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η ηθοποιός είπε: «Τι γάμους θα έχουμε το καλοκαίρι; Γάμοι θα γίνουν πολλοί το καλοκαίρι, εννοείται. Θα βρούμε ένα γάμο να πάμε μαζί, ως wedding crashers. Όταν με το καλό ναι. Δεν ξέρω εγώ τι λέει ο κύριος σχεδιαστής. Ξέρω ότι το είπαν άλλοι, λες να μην ξέρω τι έχει γίνει;».

Έπειτα κάλεσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έρθει στον γάμο της όταν γίνει και να ντυθεί όπως επιθυμεί αυτός. Την αποκάλυψη για τον γάμο της Δανάης είχε κάνει ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος. Ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης; Σίγουρα τον ξέρεις!

Δείτε παρακάτω μερικά αποσπάσματα από την εκπομπή:

Άγριες Μέλισσες: Σούσουρο με την φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη που διέρρευσε πριν λίγες ώρες

Προσοχή ακολουθεί φωτογραφία από σκηνή που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, με την Δανάη Μιχαλάκη, δηλαδή την αγαπημένη σε όλους Δρόσω.

Η Ασημίνα στο σπίτι του Δούκα Σεβαστού μεγαλώνοντας τον μικρό Σέργιο, γιο του άντρα της και της αδερφής της και η Λενιώ στη φυλακή για ένα έγκλημα που έγινε για χάρη της. Η Δρόσω λοιπόν πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το Διαφάνι.

Θέλοντας να αφήσει πίσω της οριστικά το τραυματικό παρελθόν της, ακούει την καρδιά της και αποφασίζει να κάνει ένα παιδικό όνειρο της πραγματικότητα. Φεύγει για την πρωτεύουσα ακολουθώντας το ένστικτο της, για να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Η τραγική ηρωίδα, όμως, δε θα καταφέρει ούτε αυτό, καθώς καταλήγει στους κακόφημους δρόμους της Τρούμπας!

Και αυτή είναι η τελευταία συγκλονιστική της φωτογραφία πριν εγκαταλείψει το Διαφάνι, με τη γυναίκα εκείνη που της στάθηκε σαν «μάνα», κι αυτή δεν είναι άλλη από την κυρά – Ρίζω.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Διέρρευσε φωτογραφία από την τελευταία σκηνή της Δρόσως στις Άγριες μέλισσες