Ώρα για Μελέτη: Κι άλλη αποχώρηση "βόμβα" από την εκπομπή

Τρίτη στη σειρά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ώρα για Μελέτη: Κι άλλη αποχώρηση

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή της, καθώς οι αποχωρήσεις δεν έχουν σταματημό.

Η πρώτη συνεργάτιδα που αποχώρησε ήταν η Τίνα Μιχαηλίδου και έπειτα ο Ευτύχης Γρυφάκης με τον οποίο η Ελεονώρα διατηρούσε άψογες επαγγελματικές σχέσεις. Δείτε εδώ τι δήλωσε η Τίνα μετά την παραίτηση της!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου και την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ακόμα μία συνεργάτιδα της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» δήλωσε την παραίτησή της.

Ο λόγος για την... Κάλλια Καρτσάκη, η οποία την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην δημοσιογραφική ομάδα της Ελένης Μενεγάκη.

Διαφορές πηγές την θέλουν να συνεργάζεται πλέον με την Τατιάνα Στεφανίδου.

ALPHA: Μετά τον χαμό με τον Μάνεση ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την Μελέτη

Εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης, μετά το χαμό που σημειώθηκε με τον Νίκο Μάνεση στον ALPHA. Όλες τις λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Μπορεί η επιμέλεια της εκπομπήε «Ώρα για Μελέτη», να πέρασε στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης, ωστόσο τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον παρουσιαστή, συνεχίζουν.

Χθες, Παρασκευή 16/10, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε σε δυναμικό κοινό στην πρωινή ζώνη 7%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 8,4%, φτάνοντας στην προτελευταία θέση - αφού στην τελευταία έφτασε η Δανάη Μπάρκα και στο Mega έχει σημάνει συναγερμός.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 13,7
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 11,5
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,6
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 7
  • Open: Ευτυχείτε 13,8
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 13,2

Η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη», παραμένει στα μονοψήφια νούμερα με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog, να σκέφτονται στο κανάλι να κάνουν συνάντηση οι ιθύνοντες με την Ελεονώρα Μελέτη, με σκοπό να συζητήσουν λύσεις για να ανέβουν τα νούμερα.

Να σημειώσουμε πως λόγω του Νίκου Μάνεση παραιτήθηκε από τον ALPHA η Τίνα Μιχαηλίδου, η οποία πλέον θα εργάζεται σε πασίγνωστη εταιρία παραγωγής.

Μαίνεται η κόντρα Μάνεση με Μελέτη - Οι νέες δηλώσεις για τη συνεργασία τους στον ALPHA

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Νίκο Μάνεση και την Ελεονώρα Μελέτη μαίνεται και μάλιστα, ο πρώτος παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη συνεργασία τους στον ALPHA.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή, ραδιοφωνική της εκπομπή που «άδειασε» τον συνεργάτη της τονίζοντας πως «δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για το περιεχόμενο της εκπομπής της», ο Νίκος Μάνεσης ήρθε να απαντήσει σήμερα στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Παιδιά δεν θα μιλήσω σε μια εκπομπή που είναι απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη! Θα αρχίσουν οι διαρροές μετά. Την καλημέρα μου στον Βαγγέλη Περρή. Γεια σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης στην κάμερα του Πρωινού. «Παιδιά, επιστρέφω στη δουλειά μου.

Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Πρέπει να μάθετε πως το είχα πει πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν κάνω δηλώσεις άλλες».

Ο Νίκος Μάνεσης απάντησε με δηλώσεις του στο newspistol.gr. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Νίκος Μάνεσης απαντά ως εξής:

«Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη.

Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία».