Big Brother: Σοκαρισμένοι οι παίκτες - Έμαθαν τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό

Ξέσπασαν σε κλάματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Σοκαρισμένοι οι παίκτες - Έμαθαν τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να ανακοινώσει στους παίκτες που έχουν μείνει μέσα στο σπίτι τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και όλοι ήταν απλά σοκαρισμένοι!

Οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι τέλος Αυγούστου και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά από τότε. Έτσι, θεώρησε πως είναι σωστό να τους ενημερώσει πώς έχουν εξελιχθεί μέχρι στιγμής τα πράγματα.

Μόλις οι παίκτες έμαθαν ότι τα ημερήσια κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 800 και οι νεκροί έχουν διπλασιαστεί από τότε σοκαρίστηκαν και δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.

Πολλοί ξέσπασαν σε κλάματα ωστόσο ο Big Brother τους ενημέρωσε πως έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές του και είναι όλοι καλά. Μάλιστα, έδωσε τη δυνατότητα στον Χρήστο Μακρίδη να μιλήσει με τη σύζυγό του η οποία βρίσκεται σε περιοχή όπου έχει επιβληθεί τοπικό lockdown. Δείτε εδώ τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα για τον κορωνοϊό.

Big Brother: Τσακώθηκαν ξανά Σοφία - Κεχαγιάς - «Δε θα σου ξαναμιλήσω ποτέ»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, για μία ακόμα φορά τσακώθηκε ο Κεχαγιάς με τη Σοφία, λίγο πριν πέσουν για ύπνο, με τον πρώτο μάλιστα να της λέει πως δεν έχει σκοπό να της ξαναμιλήσει ποτέ για σοβαρά θέματα που αφορούν το παιχνίδι.

O Δημήτρης Κεχαγιάς μιλούσε στην Σοφία για τη διαδικασία της ψηφοφορίας και για την διεκδίκηση του βέτο που αλλάζει - δείτε εδώ τον νέο κανόνα που ανακοίνωσε ο Big Brother - και στο τέλος είπε πως δεν έχει ανάγκη τη Σοφία ούτε για ψήφους ούτε για τα αγωνίσματα,

Η Σοφία του είπε πως τον άφησε να ηρεμήσει και να τα βγάλει από μέσα του και τότε ο Κεχαγιάς σηκώθηκε να φύγει από το δωμάτιο. Η κίνησή του αυτή εκνεύρισε την συμπαίκτριά του και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς.

Αφού βγήκε και έκανε μία βόλτα όμως ο Κεχαγιάς, επέστρεψε και πήρε αγκαλιά την Σοφία.