Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατροπή μετά το βέτο!

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
News 23.10.2020 01:27
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την διαδικασία διεκδίκησης του βέτο ο Big Brother ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους, ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν με νύχια και με δόντια τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης ήταν αυτός που πήρε το βέτο και το έδωσε απευθείας στον αδερφό του. Με την κίνησή του αυτή, τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Χριστίνα, η Ραΐσα, η Ραμόνα και ο ίδιος ο Παναγιώτης, ο οποίος εξέθεσε ουσιαστικά τον εαυτό του.

Big Brother: Τσακώθηκαν ξανά Σοφία - Κεχαγιάς - «Δε θα σου ξαναμιλήσω ποτέ»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, για μία ακόμα φορά τσακώθηκε ο Κεχαγιάς με τη Σοφία, λίγο πριν πέσουν για ύπνο, με τον πρώτο μάλιστα να της λέει πως δεν έχει σκοπό να της ξαναμιλήσει ποτέ για σοβαρά θέματα που αφορούν το παιχνίδι.

O Δημήτρης Κεχαγιάς μιλούσε στην Σοφία για τη διαδικασία της ψηφοφορίας και για την διεκδίκηση του βέτο που αλλάζει - δείτε εδώ τον νέο κανόνα που ανακοίνωσε ο Big Brother - και στο τέλος είπε πως δεν έχει ανάγκη τη Σοφία ούτε για ψήφους ούτε για τα αγωνίσματα,

Η Σοφία του είπε πως τον άφησε να ηρεμήσει και να τα βγάλει από μέσα του και τότε ο Κεχαγιάς σηκώθηκε να φύγει από το δωμάτιο. Η κίνησή του αυτή εκνεύρισε την συμπαίκτριά του και κάπου εκεί ξεκίνησε ο καυγάς.

Αφού βγήκε και έκανε μία βόλτα όμως ο Κεχαγιάς, επέστρεψε και πήρε αγκαλιά την Σοφία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Αρπάχτηκαν Ραΐσα και Χριστίνα - «Ό, τι γουστάρω θα λέω»

Big Brother: Ο Γρηγόρης ξεκαθάρισε για τη Ραΐσα - «Είναι προκλητική, έχω άλλη γκάμα»

Share