The Bachelor - Highlights 22/10: Η παίκτρια που εξόργισε τον Βασιλάκο, τα κλάματα της Μαρίνας και ο άγριος καβγάς

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor - Highlights 22/10: Η παίκτρια που εξόργισε τον Βασιλάκο, τα κλάματα της Μαρίνας και ο άγριος καβγάς

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο του The Bachelor, με τον άγριο καβγά. Ενώ, μια παίκτρια εξόργισε τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Επίσης, είδαμε τα ξεσπάσει σε κλάματα η Μαρίνα.

Με εντάσεις ξεκίνησε το The Bachelor καθώς οι άλλοτε φίλες της Μαρίνας, βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιό τους και δε δίστασαν να την «αδειάσουν» κανονικά για τη στάση που κράτησε στην τελετή των ρόδων, με την Ραφαέλα να ξεκαθαρίζει πως την σιχαίνεται.

Η Αναστασία, η Ραφαέλα και η Βίβιαν μίλησαν για τη Μαρίνα η οποία «τα γύρισε» στην τελετή των ρόδων και έδειξε ένα πραγματικά διαφορετικό πρόσωπο.

Ενώ η Βίβιαν προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας πως μάλλον ήταν αγχωμένη επειδή δεν είχε πάρει τριαντάφυλλο, η Ραφαέλα τη χαρακτήρισε διπρόσωπη και ξεκαθάρισε πως από εδώ και στο εξής δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Βέβαια μιας και λέμε για το The Bachelor, δείτε εδώ την μεγάλη αλλαγή που έκανε η Νικολέττα πριν μπει στο παιχνίδι.

The Bachelor: Έξαλλος ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τη Χριστίνα - «Αυτός ο χαρακτηρισμός δεν...»

Έξαλλος όσο ποτέ ξανά ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με τη Χριστίνα να τον ωθεί στο να ξενερώσει με μια προσβλητική φράση της προς τις συμπαίκτριές της.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον πρώτο Bachelor να καλεί τις παίκτριες σε ένα ομαδικό ραντεβού, όπου θα έκαναν κωπηλασία, με τη δοκιμασία να έχει αρκετή ένταση και τη συμπεριφορά των κοριτσιών να απογοητεύει.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα αποκάλεσε τις συμπαίκτριές της «άχρηστες», ενεργοποιώντας το θυμό του Βασιλάκου. Ο ίδιος είπε στην κάμερα, ότι δεν αρέσκεται σε τέτοιες συμπεριφορές και με το δίκιο του, όντας «πυρ και μανία» με την Χριστίνα.

Ξεκάθαρος ο Βασιλάκος - Το μεγάλο παράπονό του από την Χριστίνα

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να γίνει πολύ ξεκάθαρος με την Χριστίνα και έτσι, μετά το ομαδικό ραντεβού της ανέλυσε, ποιο είναι ακριβώς το μεγάλο παράπονο που έχει εδώ και καιρό από εκείνη.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα είπε μία ατάκα που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Παναγιώτη - δείτε εδώ - και έτσι ο πρώτος Bachelor αποφάσισε να την πιάσει να της μιλήσει προκειμένου να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα μαζί της.

Έτσι της εξήγησε πως μερικές φορές οι αντιδράσεις της είναι πολύ έντονες και πως ο χαρακτήρας της δεν είναι τόσο ευγενικός. Η Χριστίνα έδειξε να καταλαβαίνει τι ακριβώς της έλεγε και στο τέλος του ζήτησε να την παίρνει πιο συχνά αγκαλιές.

Μάλιστα ο Παναγιώτης της είπε πως είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και πρέπει να συμπεριφέρεται ανάλογα.

Η απόφαση του Παναγιώτη και η «έκρηξη» της Μαρίνας

Μετά από ένα πολύ έντονο ομαδικό ραντεβού στο The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να ανακοινώσει στις διαγωνιζόμενες την απόφαση του, η οποία μάλλον δεν άρεσε και τόσο στη Μαρίνα η οποία είχε μία μικρή «έκρηξη» στο τραπέζι που έτρωγαν όλοι μαζί.

Η διεκδίκηση του Παναγιώτη Βασιλάκου φτάνει σε βαθμό… επικινδυνότητας για τις παίκτριες, καθώς στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε μέχρι και παίκτριες να πετάνε μαχαίρια στον αέρα.

Ο πρώτος Bachelor τις κάλεσε να τον ακολουθήσουν σε ένα ομαδικό ραντεβού, όπου ο ίδιος και ορισμένα κορίτσια θα έκαναν κωπηλασία, με ένα εξ αυτών μάλιστα να μιλά άσχημα στις συγκατοίκους του. Λίγο αργότερα, όλοι κάθισαν για φαγητό κι εκεί υπήρξε… επικίνδυνο παιχνίδι με τα μαχαίρια.

Στο τέλος του γεύματος, ο Βασιλάκος ανακοίνωσε πως θα πάρει μαζί του την Νικόλ για ατομικό ραντεβού και η Μαρίνα… πέταξε το μαχαίρι, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποια άλλη κοπέλα. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια επικίνδυνη ενέργεια.

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα - Τι συνέβη;

Δάκρυα χωρίς τέλος υπήρξαν στο «The Bachelor», με τη Μαρίνα να ξεσπά σε κλάματα μόλις ο Παναγιώτης Βασιλάκος της ανήγγειλε τα νέα για το ατομικό ραντεβού της, μην κρύβοντας τη μεγάλη συγκίνησή της.

Ο πρώτος Bachelor βγήκε για ατομικό ραντεβού με την Νικόλ, παραθέτοντάς της ένα υπέροχο βράδυ και την επόμενη μέρα πήγε στη βίλα, για να συναντήσει τα κορίτσια. Μετά τη συζήτησή τους, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει ένα νέο ατομικό ραντεβού με δραστηριότητα και, συγκεκριμένα, ένα extreme sport.

Ο Βασιλάκος ανακοίνωσε πως η παίκτρια, που θα πήγαινε μαζί του, θα ήταν η Μαρίνα. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, δείχνοντας τη συγκίνησή της, αν και η Αντζελίνα… πέταξε ξανά το φαρμάκι της, τονίζοντας πως τα δάκρυα αυτά ήταν ψεύτικα.

Άγριος καυγάς στο The Bachelor - Έγιναν μαλλιά κουβάρια

Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι παίκτριες του «The Bachelor» με αφορμή το τελευταίο ατομικό ραντεβού του Παναγιώτη Βασιλάκου, με τις Βίβιαν και Εριέττα να τσακώνονται άγρια, με τη… συμμετοχή της εκνευρισμένης Νικόλ.

Όλα άρχισαν, όταν ο Παναγιώτης διάλεξε τη Μαρίνα για την νέα δραστηριότητα, με την Νικόλ να μην κρύβει τον εκνευρισμό της για την επιλογή του. Η Βίβιαν τη συμβούλευσε να βελτιώσει τη συμπεριφορά της, ενώ πρότεινε οι παίκτριες να εξηγήσουν στη Μαρίνα, εξαιτίας και των δικών της τρόπων, ότι δεν είναι… μόνη της στη βίλα.

Εκεί άρχισε η «έκρηξη» της Εριέττας, η οποία πιθανότατα θα ήθελε οι κοπέλες να… σφαχτούν κυριολεκτικά μεταξύ τους, αφού εμμέσως είπε πως δεν πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους. «Παρθεναγωγείο το περάσαμε εδω;», ήταν η ατάκα της, με την οποία επιβεβαίωνε πως δεν πρέπει να υπάρχουν κουβέντες και συμβουλές μεταξύ των παικτριών.

Η επίθεση αυτή έφερε την αντίδραση της Βίβιαν, που για πρώτη φορά φάνηκε τόσο έξαλλη, φεύγοντας από την παρέα με την Εριέττα και την Νικόλ. Για την Εριέττα αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από ένδειξη αδιαφοράς προς τον Παναγιώτη, καθώς και «σπάσιμο» της εικόνας της συγκατοίκου της.

Αναβρασμός στο σπίτι - «Πρόσεχε πώς μου μιλάς»

Κανονικός αναβρασμός επικράτησε για ακόμα μία φορά στο σπίτι του The Bachelor με την Εριέττα να μπαίνει και πάλι στο στόχαστρο των συμπαικτριών της και την Αναστασία να γίνεται έξαλλη μαζί της να και να της ζητάει να προσέχει πώς της μιλάει.

Ακόμη ένας μεγάλος καβγάς σημειώθηκε στο «The Bachelor», με την Εριέττα ξανά πρωταγωνίστρια και τρία κορίτσια στο σπίτι να της επτίθενται, όταν αυτή και πάλι «ξέσπασε».

Μετά τον τσακωμό με τη Βίβιαν, που έγινε με αφορμή τον εκνευρισμό της Νικόλ για το ραντεβού της Μαρίνας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, το θέμα αυτό συζητήθηκε ξανά με την επιστροφή της Μαρίνας. Η κουβέντα επικεντρώθηκε ανάμεσα στις Εριέττα, Βίβιαν, Αναστασία και Ραφαέλα με τις τρεις τελευταίες να βγαίνουν στην κόντρα.

Η Αναστασία, ειδικά, ζήτησε από την Εριέττα να κρατήσει ένα επίπεδο στη συμπεριφορά της και να προσέξει πώς μιλά, με τις άλλες δύο επαυξάνουν όσα της… έσυρε.