Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Μόλις ανοίγω το κουτί βλέπω μέσα...» - Έτσι έμαθε πως θα γίνει πατέρας

Η απίστευτη έκπληξη της γυναίκας του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Μόλις ανοίγω το κουτί βλέπω μέσα...» - Έτσι έμαθε πως θα γίνει πατέρας

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την γυναίκα του, αλλά και τον απίστευτο τρόπο που έμαθε πως θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

«Μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με έναν πολύ έξυπνο τρόπο και χαριτωμένο. Τότε ήταν περίοδος που έτρεχα, ήμουν σε μια παράσταση ήδη κι ετοιμαζόμουν να κάνω κι άλλη παράσταση. Είχα και γυρίσματα ταυτόχρονα. Μου λέει θα περάσεις καθόλου από το σπίτι; Σε παρακαλώ έστω για λίγο θέλω να περάσεις. Δεν είχα καταλάβει. Μπαίνω στο σπίτι και είχα λίγο χρόνο να κάτσω. Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι βλέπω ένα κουτί. Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ;», είπε και συνέχισε:

«Μόλις ανοίγω το κουτί βλέπω μέσα το τεστ. Έμεινα παγωτό. Μεγάλη συγκίνηση. Είναι ένα άλλο ταξίδι. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μας έλεγε προσοχή». Έκανε τεστ κορωνοϊού ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μας δείχνει το αξιολάτρευτο προσωπάκι του νεογέννητου γιου του!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη πριν από λίγο καιρό έφεραν στη ζωή το πρώτο τους παιδί και πετάνε από ευτυχία. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφτεί αυτό που ζουν αλλά είναι ορατό από τη λάμψη που έχουν στο πρόσωπό τους πως πετάνε στα σύννεφα. Να ευχηθούν για τον Δεκαπενταύγουστο θέλησαν λοιπόν αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το προσωπάκι του νεογέννητου γιου τους!

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Αλέξανδρος είναι ο,τι πιο γλυκό έχουμε δει ίσως και...τον τελευταίο χρόνο! Στη φωτογραφία φαίνεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Λένα Δροσάκη και το μωράκι τους να βρίσκονται και οι τρεις ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι τρυφερά και κάπως έτσι κατάφεραν να "ρίξουν" ολόκληρο το Instagram.

"Καλή Παναγιά απ’ολους μας! #δεκαπενταυγουστος #οικογενεια #μοναδικεςστιγμες #καλοκαίρι2020 @lenakidrs #μπουρδουμακι" Έγραψε ο Αλέξανδρος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Είναι η πιο γλυκιά και αξιολάτρευτη φωτογραφία που έχετε δει έτσι; Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτήν την γλυκιά και όμορφη οικογένεια. Δείτε εδώ άλλη μία αξιολάτρευτη ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον νεογέννητο γιο του