The Bachelor: Σάστισαν με την νέα παίκτρια - Οι απειλές και τα πυρά εναντίον της!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Σάστισαν με την νέα παίκτρια - Οι απειλές και τα πυρά εναντίον της!

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες του The bachelor αφού στο σημερινό επεισόδιο έκανε την εμφάνισή της μία νέα παίκτρια.

Την λένε Άννα και είναι μόλις 19 χρονών, μάλιστα σπουδάζει βοηθός φαρμακοποιού.

Όταν εμφανίστηκε η νέα παίκτρια Οι παλιές σοκαρίστηκαν και ξεκίνησα να πετάνε πυρά εναντίον της. Οι απειλές δεν σταμάτησαν και οι μπηχτές εναντίον της για να την τρομοκρατήσουν δεν είχαν τελειωμό.

Η ίδια όμως φαίνεται να είναι αρκετά προετοιμασμένη για το κλίμα και απάντησε σε όλα με τον τρόπο της.

Στο τέλος ο Παναγιώτης της ζήτησε να μιλήσουν και ιδιαιτέρως! Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει πως ξόδεψε ένα εκατομμύριο ευρώ σε...

The Bachelor: Σοβαρό ατύχημα για Παναγιώτη και Ραφαέλα - Πήγαν στο νοσοκομείο

Πολύ σοβαρό ατύχημα είχαν σήμερα στο Τhe bachelor ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα από πτώση από τα άλογα τους. Οι δύο τους πήγαν στο νοσοκομείο σοκάροντας όλες τις παίκτριες.

Κατά τη διάρκεια της ιππασίας το άλογο της Ραφαέλας σηκώθηκε στα δύο πόδια με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω και όσο ο Παναγιώτης προσπάθησε να την προστατέψει έπεσε και ο ίδιος και χτύπησε πολύ σοβαρά το πόδι του.

Άμεσως παρευρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, όλοι ήταν σοκαρισμένοι οι δυο τους πήγαν στο νοσοκομείο ώστε να τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Σία - Τι συνέβη

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο The Bachelor η Σία ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλάκο .

Στη σημερινή ομαδική δοκιμασία οι παίκτριες πήγαν να κάνουν ιππασία εκεί ο Παναγιώτης ανακοίνωσε πως έχει κάνει ένα τατουάζ σχετικό με την ιππασία γιατί την αγαπάει πολύ.

Τότε η Σία είπε πως και η ίδια αγαπάει την ιππασία αλλά είχε ένα ατύχημα και από τότε της απαγόρευσαν να κάνει τότε ήταν που ξέσπασε σε κλαματα καθώς της έχει λείψει πολυ αυτό το άθλημα και αγαπάει πάρα πολύ τα άλογα.