J2US: Όσα θα δούμε στο αποψινό live - To τραγούδι της Δέσποινας Βανδή και η είσοδος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Όλες οι λεπτομέρειες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
J2US: Όσα θα δούμε στο αποψινό live - To τραγούδι της Δέσποινας Βανδή και η είσοδος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Σήμερα το βράδυ στις 21:00 θα δούμε το δεύτερο live του J2US στο OPEN. Οι παίκτες όλη την εβδομάδα δούλεψαν πάνω σε αγαπημένα τραγούδια τα οποία θα μας τα παρουσιάσουν σήμερα. Η νέα συμμετοχή στο παιχνίδι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η παρουσίαση του νέου τραγουδιού της Δέσποινας Βανδή μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Αυτό το Live θα έχει μια ακόμα «πρεμιέρα», καθώς ξεκινά το διαγωνιστικό μέρος και οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν «ο πέμπτος κριτής» του σόου, ψηφίζοντας το ζευγάρι ή τα ζευγάρια που θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι τόσο μέσα από την εφαρμογή του OPEN όσο και μέσω τηλεφώνου ή sms.

Στο 2ο Live υποδεχόμαστε ένα νέο μέλος στην παρέα του Just The 2 Of Us, την Ευριδίκη Βαλαβάνη, την οποία αναλαμβάνει ως coach ο Ηλίας Βρεττός,- καθώς ένα ατύχημα δεν επέτρεψε στην -Ραχήλ Μακρή να διαγωνιστεί.

Η βραδιά μας επιφυλάσσει μια υπέροχη στιγμή: H αγαπημένη μας Δέσποινα Βανδή θα τραγουδήσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά τη νέα της επιτυχία «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Νίκου Μωραϊτη.

Απόψε στις 21:00 ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα, οι αγαπημένοι μας κριτές -η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής- παίρνουν θέσεις και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι ξεκινά!

Θα καταφέρουν να ζευγάρια να «κερδίσουν» τους κριτές με τις ερμηνείες τους; Πώς πήγαν οι πρόβες με τον νέο μέντορα του σόου, Γιώργο Θεοφάνους, που αυτή τη φορά βρίσκεται «στο πλευρό» και όχι «απέναντι» από τους διαγωνιζόμενους;

Ποιες αγωνίες θα μοιραστούν οι παίκτες με τη Λάουρα Καραϊσκου στο Celebrity Room;

Και ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει;

J2US: Όλα όσα δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός για την Ραχήλ Μακρή και την Ευρυδική Βαλαβάνη

Πριν από λίγες μέρες έγινε η ανακοίνωση ότι δυστυχώς η Ραχήλ Μακρή θα αποχωρήσει από το J2US (δείτε εδώ γιατί) με αποτέλεσμα ο Ηλίας Βρεττός να μένει χωρίς ταίρι. Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά βρέθηκε η αντικαταστάτρια η οποία δεν είναι άλλη από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Ηλίας, μάλιστα, μίλησε για την αποχώρηση της πρώην παρτενέρ του αλλά και την αντικατάσταση της.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου και στον Αρτ για την καινούργια αρχή του J2US δηλώνοντας πώς: «Το J2Us πιστεύω ότι φέτος έχει πάρει το βραβείο των ανατροπών. Γενικά πολλές ανατροπές και για μένα πολλές αλλαγές. Καινούργιο ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα, δεύτερη πρεμιέρα για μένα! Όλα καλά.

Η Ευρυδίκη είναι μια χαρά! Είναι πάρα πολύ καλή, έχει όρεξη για προσπάθεια. Θέλω βεβαίως να ευχηθώ περαστικά στη Ραχήλ Μακρή για το τρακάρισμα που είχε. Μιλήσαμε, έμαθα ότι είναι καλά και χάρηκα πολύ. Εύχομαι σύντομα να είναι περδίκι. Θα έπρεπε να γίνει μια αντικατάσταση. Έγινε με την Ευρυδίκη.

Ακόμα δε γνωρίζουμε αν θα είναι προσωρινή αντικατάσταση της Ραχήλ Μακρή. Όπως σας είπα είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Κι εμείς με τις εξελίξεις πηγαίνουμε. Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τώρα τι θα γίνει από δω και πέρα, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.

Για την Ευρυδίκη μου ανακοινώθηκε επίσης και με ρώτησαν αν θέλω να συνεχίσω. Η Ευρυδίκη είναι η αντικαταστάτρια και δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Την εκτιμώ, είναι παλικάρι, έχει δείξει ότι ξέρει να μάχεται, να προσπαθεί, να βάζει στόχο και να τον πετυχαίνει και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Την Τετάρτη το απόγευμα προς βραδάκι το έμαθα πως θα είμαστε μαζί με την Ευρυδίκη. Είχαμε πάρα πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε κι αυτό είναι το άγχος μας. Ελπίζουμε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται, δεδομένων των συνθηκών» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: