Στα γραφεία του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη - Το απίστευτο στιγμιότυπο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα γραφεία του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη - Το απίστευτο στιγμιότυπο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μέσα στα γραφεία του ΣΚΑΪ και καταγράφει ένα πραγματικά απίστευτο στιγμιότυπο που σημειώθηκε, λίγο πριν βγει στο δελτίο ειδήσεων.

Η δημοσιογράφος μοιράζεται πολύ συχνά τις στιγμές της από την δουλειά της και ειδικά τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως είναι όλο και πιο ενεργή στα social media.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες είδαμε και μία αξιολάτρευτη φωτογραφία, στην οποία λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο δελτίο παίζει με τον γιο της. Δείτε την εδώ.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν, η Σία Κοσιώνη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα προβλήματα της εποχής του κορωνοϊού μέσα στο γραφείο, ειδικά τώρα που όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε τη μάσκα της σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο της Σίας Κοσιώνη μέσα από τα γραφεία του ΣΚΑΪ

«Αν δεν σου έχει μπλεχτεί μάσκα σε σκουλαρίκι δεν ξέρεις τι θα πει μπέρδεμα!», έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη - Το look που τράβηξε τα βλέμματα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ με ένα look που σίγουρα θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει καθημερινά να εντυπωσιάζει με το στιλ της στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου.

Σήμερα, επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο γκρι κοστούμι με ψηλές μαύρες γόβες και μαύρο πουκάμισο. Μάλιστα, στη φωτογραφία που ανέβασε μίλησε και για το Σαββατοκύριακο που βρίσκεται προ των πυλών, για το οποίο είναι εμφανώς ενθουσιασμένη, όπως όλοι μας!

Βέβαια να σημειώσουμε πως ο φακός του YouWeekly.gr την «τσάκωσε» με ένα πολύ casual look! Δείτε τη εδώ!

Σία Κοσιώνη ειδήσεις ΣΚΑΙ