Δημόσιο ξέσπασμα από τη Ρούλα Κορομηλά - Το μακροσκελές κείμενο

Το μήνυμα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημόσιο ξέσπασμα από τη Ρούλα Κορομηλά - Το μακροσκελές κείμενο

Η Ρούλα Κορομηλά, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ αινιγματική ανάρτηση, μέσα από την οποία ξέσπασε δημόσια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο και μίλησε για τους τοξικούς ανθρώπους.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να πει την γνώμη του δημόσια και να μιλήσει για θέματα που άλλοι θα προσπαθούσαν να κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Κορομηλά, μετά την ανάρτηση που έκανε με τα μαύρα εσώρουχα, αναφέρθηκε στους ανθρώπους που της κάνουν κακό στη ζωή και έχει αποφασίσει να τους απομακρύνει οριστικά.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά και το μακροσκελές κείμενο

«Εγώ ,οταν ακουω τοξικές αποψεις.... Μακριαααα! Οι τοξικοί,επιθυμούν διακαως να σε ριξουν στις «μαύρες τρύπες τους» Σε σπρώχνουν άτσαλα στη « δίνη τους» .Εμμενουν στα αρνητικά , διαβάλουν, υπονομεύουν, αρέσκονται να σκορπάνε κακια στους γύρω τους ,να πλάθουν κουτσομπολίστικες ιστορίες, σε βλέπουν ανταγωνιστικά, εποφθαλμιούν αυτο που έχεις, η που ειςαι κ αλλα τόσα κακά της μοίρας τους .

Γελάμε! Κλείνουμε αυτιά κ ματια κ « σφυρίζουμε» αγαπημένα άσματα! Το νου σας!», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρούλα Κορομηλά έχει δείξει την ευαισθησία της στα ζώα. Έτσι δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα τελευταία περιστατικά κακοποίησης ζωών στην χώρα μας.

Έτσι λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την οποία θέλει να παροτρύνει να αγαπάμε τα ζώα και να μην βγάζουμε τον σαδισμό σε αυτά.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

"Όσοι εξωτερικεύουν τον σαδισμό τους πάνω σε ανυπεράσπιστα ζώα να τιμωρούνται επιτέλους παραδειγματικά"

Δείτε ακόμα μια ανάρτηση της που συγκίνησε!

κορομηλά

Στα πιο αδύνατά της η Ρούλα Κορομηλά - Φωτογραφίες απόδειξη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες οι οποίες αποτελούν τρανή απόδειξη του πόσο πολύ έχει αδυνατίσει τον τελευταίο καιρό. Η σιλουέτα της παρουσιάστριας είναι πραγματικά μοναδική.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αρκετά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, είχαν ακουστεί πολλά για τη συμμετοχή της Ρούλας Κορομηλά στο J2US. Δείτε εδώ πώς απάντησε η ίδια.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Ρούλας Κορομηλά που αποτελούν απόδειξη ότι είναι στα πιο αδύνατά της

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει με τη φόρμα της και το χαλαρό τοπάκι της και μας δείχνει πως το σώμα της εξακολουθεί να είναι αλάνθαστο.