Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για το Opentv

Η κίνηση - ματ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για το Opentv

Κανονικός χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με μία είδηση που έχει κυκλοφορήσει για το Opentv και αφορά ένα νέο βήμα που σκοπεύει να κάνει το κανάλι προκειμένου να τραβήξει το τηλεοπτικό κοινό και να κάνει την έκπληξη στα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτή είναι η είδηση που έχει κυκλοφορήσει από το Opentv

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το Opentv έχει σκοπό να επενδύσει ξανά στη μυθοπλασία, εξασφαλίζοντας ένα ξένο φορμάτ, το οποίο μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Πρόκειται για την κωμική σειρά «Life isn't everything», η οποία ξεκίνησε από το Ισραήλ, έγινε μία από τις πιο μακροβιότερες κωμικές σειρές στην τηλεόραση, διασκευάστηκε σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και οι ΗΠΑ.

Το Opentv αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς και προχωράει σιγά σιγά στην ελληνοποίησή της προκειμένου να βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον κεντρικό χαρακτήρα, έναν 38χρονο κωμικό που γράφει κείμενα για light night show στην τηλεόραση, τη σύζυγό του και την οικογένειά του, που συνειδητοποιούν ότι πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι γιατί μπορεί και να συμβεί.

Βέβαια ένα πολύ δυνατό χαρτί που έχει ήδη το Opentv είναι το J2US. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα που σημείωσε χθες (24/10).

OPEN: Έξαλλη η Λίνα Δρούγκα στον αέρα του δελτίου ειδήσεων - Το νόημα στον σκηνοθέτη

Μια επική στιγμή έζησαν οι τηλεθεατές του OPEN που παρακολουθούσαν εκείνη την στιγμή το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Λίνα Δρούγκα. Η παρουσιάστρια είχε γίνει έξαλλη, με αποτέλεσμα το νόημα που έκανε στον σκηνοθέτη της, να φανεί στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης, η Λίνα Δρούγκα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και χτύπησε τα χαρτιά της στα πόδια της, με αποτέλεσμα να "χαρίσει" στα social media ένα viral στιγμιότυπο.

Σίγουρα δεν θα ήθελε να ζήσει παρόμοιο περιστατικό...

Δείτε ωστόσο αναλυτικά όλα τα νούμερα που έκαναν σε τηλεθέαση τα προγράμματα του OPEN την Πέμπτη 22/10.

TAGS