Νέες εξελίξεις με Survivor και Ατζούν - Τι συμβαίνει;

Όλα στη φόρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέες εξελίξεις με Survivor και Ατζούν - Τι συμβαίνει;

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας έπειτα από ένα χρόνο περίπου απουσίας και ήρθαν νέες εξελίξεις στη δημοσιότητα.

Μπορεί να έλεγαν πως θα δούμε το «All Star», ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και θα επιστρέψει το κλασικό Διάσημοι και Μαχητές.

Αυτές τις μέρες, όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, ξεκινούν τα κάστινγκ για την ανεύρεση των παικτών, οι οποίοι θα περάσουν τη μισή καραντίνα στην Ελλάδα και την άλλη μισή στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η παραγωγή της Acun Media κάνει λόγο για ένα ασφαλές από τον κορονοϊό περιβάλλον, καθώς οι παίκτες θα είναι περιορισμένοι σε συγκεκριμένα μέρη, ενώ τα ταξίδια σε άλλες πόλεις και χώρες ως έπαθλα φέτος δεν θα υπάρχουν.

Να σημειώσουμε, πως όπως έγινε γνωστό, παντρεύεται τον Αύγουστο του 21 πρώην παίκτρια του Survivor.

«Καυτή» αποκάλυψη για το Survivor - Παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει μία «καυτή» αποκάλυψη για ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο Survivor. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε πως κάποιοι παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος μαζί με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 και φυσικά η συζήτηση πήγε πολύ γρήγορα στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Σάκη Τανιμανίδη να μη διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για μερικά πράγματα που έγιναν.

Μεταξύ άλλων είπε πως οι παίκτες δεν καπνίζουν όσο καιρό βρίσκονται στο παιχνίδι ενώ παραδέχθηκε πως κάποιοι έχουν συνευρεθεί ερωτικά, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει για ποιους παίκτες μιλάει. Δείτε εδώ ποια παίκτρια του Survivor μπήκε στο My Style Rocks.

Σάκης Τανιμανίδης survivor

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έπαιξε σήμερα η εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να πάρει θέση, ξεκαθαρίζοντας πως σίγουρα δεν έγινε αυτό στο πρώτο Survivor, στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος τονίζοντας πως θέλει να το ξεκαθαρίσει γιατί αμέσως το μυαλό όλων πηγαίνει σε εκείνον και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.