"Μαγκωμένοι" στον αέρα του STAR ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου

Αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Μαγκωμένοι" εμφανίστηκαν στον αέρα του STAR, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση της συνεργάτιδας τους για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η Μαριλού Ρεπαπή, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από λίγο καιρό, ωστόσο πλέον είναι μια χαρά.

Η δημοσιογράφος, μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου.» μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της. Δείτε και την ανάρτηση της που συγκλόνισε.

«Η Μαριλού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάτι που για εμάς ήταν γνωστό, αλλά εσείς δε το γνωρίζατε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαριλού Ρεπαπή λέγοντας: «Ελπίζω να ήταν καλό, γιατί το έγραψα μέσα από την ψυχή μου, το έγραψα μέσα σε μισή ώρα. Το είχα σκεφτεί πάρα πολύ καιρό αυτό και το είχα σκεφτεί γιατί όταν πήγαινα και έκανα τις θεραπείες μου και τα χειρουργεία μου, όλοι με ρωτούσαν αν θα το κρύψω. Μου έλεγαν ακόμα, ότι πάρα πολλές γυναίκες που έχουν δημόσιο λόγο δεν το λένε.

Αυτό δεν βοηθάει τις άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Θεώρησα ότι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού δεν είναι μια ροζ κορδέλα, είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Ο λόγος που το είπα δεν ήταν για να μοιραστώ ότι αρρώστησα, αλλά θέλω να πω στις γυναίκες ότι το προλαμβάνουν και θεωρούσα ότι θα βοηθήσω, αν δημοσιοποιήσω τη δική μου ιστορία. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες οι οποίες μου έγραφαν: “το έχω αμελήσει, θα πάω να κάνω τη μαστογραφία μου.

Είμαι καλά! Θέλω να το τονίσω και δεν το είπα για να με λυπηθεί κανείς. Το είπα γιατί πρέπει όλες οι γυναίκες να προσέχουν».

Σούσουρο στο Star με Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου

Τα πάνω κάτω καθημερινά στην τηλεθέαση! Την πρώτη θέση της πρωινής ζώνης την Πέμπτη 15/10 την κέρδισαν επάξια ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή τους στο STAR, Στην φωλιά των Κου Κου.

Το αχτύπητο αυτό τηλεοπτικό - και όχι μόνο - δίδυμο εδώ και χρόνια έχει αγκαλιαστεί από το κοινό και παρά το γεγονός πως τα νούμερα ανεβοκατεβαίνουν, πάντα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 15/10 έκανε στο δυναμικό κοινό 16,1% βγαίνοντας πρώτο στην ζώνη του!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10,4
  • Mega: Πάμε Δανάη 6,2
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 7,4
  • Open: Ευτυχείτε 13,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 16,1

Να υπενθυμίσουμε πως στην χθεσινή εκπομπή σχολιάστηκε αρκετά το Makeover που έκαναν στους παίκτες του GNTM 3 και είδαμε τον Κρατερό να μεταμορφώνεται! Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο.