Χαμός στο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά σχεδόν καθημερινά

Γκρίνια και.. επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά σχεδόν καθημερινά

Σχεδόν καθημερινά, όπως αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου, Star System, επικρατεί ένας χαμός στο σπίτι της αφού γκρινιάζει γιατί θέλει όλα να είναι στην εντέλεια και... πάντα την πληρώνει ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς.

Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και χρόνια μαζί! Έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή οικογένεια και η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του STAR πριν από λίγες ημέρες κάτι μικρό από την καθημερινότητά τους στο σπίτι.

"Προστατευτική, ενθουσιώδης και γκρινιάρα! Γκρινιάζω όχι γιατί έκανες το ένα γιατί έκανες το άλλο αλλά θέλω να είναι όλοι καλά, να βάλουν το παλτό τους να φάνε το φαΐ τους και παραγίνεται το κακό! Ακούγεται γκρίνια στους Ταύρους, για να μου το λέει ο άντρας μου κάτι ξέρει."

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Πάρτε μια γεύση από την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού από την τελευταία φορά που οι κάμερες τους πέτυχαν μαζί! Ήταν στην παραλία με μαγιό...

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι το σπίτι που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά "παγωτό"...

Η παρουσιάστρια του STAR έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που όσο μπορεί φροντίζει να την κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες είτε από επαγγελματικές στιγμές είτε από οικογενειακές!

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε στην παρακάτω συλλογή φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της που η ίδια μας έχει δείξει.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά