Αμήχανοι στον αέρα του OPEN Ζόζεφιν - Παπαργυρόπουλος: Η ερώτηση για την σχέση τους

Φούντωσαν ακόμη περισσότερο τις φήμες!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αμήχανοι στον αέρα του OPEN Ζόζεφιν - Παπαργυρόπουλος: Η ερώτηση για την σχέση τους

Από την πρεμιέρα του J2US όλο και περισσότερο αυξάνονται οι φήμες για το αν τελικά το τηλεοπτικό ζευγάρι, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζόζεφιν, είναι και στην πραγματικότητα μαζί. Μια πρόσφατη απάντηση τους, όμως, μας επιβεβαιώνουν τις υποψίες.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Μπάκας τους συνάντησε λίγο μετά το τέλος της εκπομπής και τους ρώτησε ευθέως για το αν είναι ζευγάρι ή όχι.

Και οι δύο φάνηκε να είναι αρκετά αμήχανοι και ντροπαλοί στο άκουσμα της ερώτησης, με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο να μένει τελείως σιωπηλός.

Έτσι, η Ζόζεφιν πήρε την κατάσταση στα χέρια της και είπε χαρακτηριστικά: "Δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο..." Η Ζόζεφιν αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το "Έλα Χαμογέλα":

«Έχεις κορωνοϊό;» - Η δημόσια απάντηση της Josephine πριν την πρεμιέρα του J2us

Τεστ για τον κορωνοϊό έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια Josephine και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν την πρεμιέρα του J2US.

Η ίδια έχει έρθει πολύ κοντά με τους followers της και πραγματοποιεί πολύ συχνά διάφορα Q&A στα οποία απαντάει σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορεί.

Μάλιστα, σε μια από αυτές, ρωτήθηκε αν έχει κορωνοϊό με την Josephine να απαντάει πως έκανε το τεστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Η μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα του J2US. Το πρόσωπο «βόμβα» που θα δούμε.

Joshephine j2us