The Bachelor: Στις δικαστικές αίθουσες ο ALPHA για το απαράδεκτο περιστατικό που έδειξαν στην τηλεόραση

Χαμός στο διαδίκτυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Στις δικαστικές αίθουσες ο ALPHA για το απαράδεκτο περιστατικό που έδειξαν στην τηλεόραση

Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως θα βρεθεί ο ALPHA για το The Bachelor, έπειτα από το απαράδεκτο περιστατικό που έδειξαν στην τηλεόραση πριν από λίγες ημέρες.

Στο ριάλιτι διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα, στην δοκιμασία με τα άλογα με αποτέλεσμα η εταιρία που παραχώρησε το χώρο αλλά και τα ζώα να κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα με μια ανάρτηση στο Facebook, η εταιρεία που Equitrek - Attica ανακοίνωσε ότι διαφωνεί πλήρως με όσα φάνηκαν και ότι ήδη θα κινηθούν νομικά έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Δείτε εδώ το απόσπασμα από το ατύχημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας για το απαράδεκτο περιστατικό στο The Bachelor στον αέρα του ALPHA

Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

The Bachelor alpha μήνυση εταιρίας με τα άλογα

Σκάνδαλο με το The Bachelor - Το πλάνο στον ALPHA που σήκωσε θύελλα

Ένα απίστευτο σκάνδαλο σημειώθηκε στο The Bachelor όπως λέγεται στο διαδίκτυο. Ένα πλάνο που προβαλλαν στον ALPHA σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πρωταγωνιστής ήταν τόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος, όσο και η Ραφαέλλα.

Το υποτιθέμενο χτύπημα του Έλληνα bachelor, αλλά και της νεαρής παίκτριας, στάθηκε αφορμή για να γίνει χαμός, ειδικά στο Twitter, το οποίο πήρε φωτιά.

Οι τηλεθεατές δεν είδαν ποτέ τη στιγμή που έπεσαν από τα άλογα, αφού όπως είπαν είδαν αφηνιάσει, ενώ ούτε καν στα ρούχα τους δεν είχαν άιματα ή χώματα. Δείτε ωστόσο αναλυτικά όσα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής. Ποια αποχώρησε;

The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος

The Bachelor ατύχημα Βασιλάκου

The Bachelor ατύχημα με τα άλογα