Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια πίσω από το ροζ βίντεο

Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια πίσω από το ροζ βίντεο

Ντόρος έχει επικρατήσει για τα ροζ βίντεο που έχουν βγει στη φόρα διαφόρων παικτών των ριάλιτι, με αυτό της Χριστίνας Ορφανίδου να έχει συζητηθεί περισσότερο από όλα. Έτσι, η ίδια, μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι μίλησε για το βίντεο που πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του Big Brother βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου και αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο.

Η Χριστίνα είπε χαρακτηριστικά:

"Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από όταν κατέθεσα τη μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου μου. Απλά ήμουν στο παιχνίδι και δεν πήγα στο δικαστήριο. Πήρα αναβολή. Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω πως δεν έφταιγα 100% εγώ, γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό…. Δε σημαίνει πως θα σταματήσει η ζωή μου επειδή συνέβη ένα γεγονός. Το θέμα είναι πως αυτά τα περιστατικά, συνήθως προκαλούνται από άντρες. Δεν το λέω σεξιστικά.

Όταν συνέβη το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Ήμασταν με τον σύντροφό μου τρία χρόνια μαζί. Συζούσαμε μαζί με τους γονείς του. Ήταν επίσημη η σχέση μας. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε. Μίλησα με την οικογένειά μου και εφόσον τα βρήκα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να κάνω τις σωστές νομικές κινήσεις. Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει. Όταν έγινε γνωστό το θέμα του βίντεο μέσα στο σπίτι, δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά".

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά για το ροζ βίντεο που φημολογούν ότι πρωταγωνιστεί!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Big Brother: Με φίλο "έκπληξη" στο πλάι της η Χριστίνα σε φωτογραφία μετά την αποχώρηση της

Παρελθόν από το Big Brother είναι πια η Χριστίνα Ορφανίδου αφού αποχώρησε στο live της Παρασκευής 23/20. Μετά την αποχώρηση της λοιπόν η πρώτη της ανάρτηση ήταν με δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων μας εξέπληξε!

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram είναι με τον πολύ γνωστό κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση με τον οποίο είναι και πολύ καλή φίλη!

Επίσης αυτή που δεν θα έλειπε απο τις φωτογραφίες της ήταν η Αφροδίτη που είχε αποχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα απο το παιχνίδι!

Μπουλούμπασης ΧΑΡΙΣΤΊΝΑ ΟΡΦΑΝΊΔΟΥ

Χριστίνα ορφανίδου και Αφροδίτη