Ο κορωνοϊός "λύγισε" και την Πάολα - Άσχημα νέα για την τραγουδίστρια

Η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο κορωνοϊός

Δεν είναι λίγοι οι τραγουδιστές που καθημερινά ακυρώνουν πια τις εμφανίσεις τους λόγω κορωνοϊού! Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση της Πάολα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες η διεύθυνση του κέντρου διασκεδάσεως Φεγγάρια Live, ενημερώνει τους πελάτες του πως οι δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις για το Σάββατο και την Κυριακή (24 – 25/10) ακυρώνονται, λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες.

Πάολα  φεγγάρια Live κορωνοϊός

Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας αναγκαστήκαμε να πάρουμε την παρακάτω απόφαση από κοινού με την δημοφιλή τραγουδίστρια Πάολα.

Δυστυχώς σας ανακοινώνουμε την ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεων της ΠΑΟΛΑ στο κέντρο διασκεδάσεως ΦΕΓΓΑΡΙΑ για τις 24 και 25 Οκτωβρίου 2020.

Λόγω της απότομης έξαρσης των κρουσμάτων της πανδημίας τις τελευταίες μέρες είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε τις εμφανίσεις και να συμβάλλουμε στον περιορισμό των κρουσμάτων.

Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα αυτή η δοκιμασία και υποσχόμαστε με την πρώτη ευκαιρία να απολαύσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με την ΠΑΟΛΑ .

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες η Πάολα ήταν σε τραγική κατάσταση αφού έφυγε από την ζωή ένας πολύ αγαπημένος της άνθρωπος.

«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση της Πάολα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για έναν φίλο της που έφυγε από τη ζωή, και κατάφερε να κάνει μέσα σε λίγα λεπτά, όλο το διαδίκτυο να «λυγίσει» με τα λόγια της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει τα social media προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον καλό της φίλο, Ζήση Κασιάρα, ο οποίος πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ.

Τον πασίγνωστο βιολιστή αποχαιρέτησε βέβαια μέσα από το Instagram της και η Μελίνα Ασλανίδου - δείτε εδώ την ανάρτησή της - ενώ από τη μεριά της η Πάολα βρέθηκε στην κηδεία του.

Με αυτή την ανάρτηση της Πάολα «λύγισε» το διαδίκτυο

«Καλό ταξίδι Ζήση μας. Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια...», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.