Ο Νίκος Κοκλώνης ξεκαθαρίζει τα πράγματα για την Βίκυ Κάβουρα: "Όσο περνάει από το χέρι μου, εγώ δεν θα..."

Τι δήλωσε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Νίκος Κοκλώνης ξεκαθαρίζει τα πράγματα για την Βίκυ Κάβουρα:

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον Νίκο Κοκλώνη και για την Βίκυ Κάβουρα λόγω της αποχώρησης της συμπαρουσιάστριας από τον καινούργιο κύκλο του J2US. Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για τη σχέση του με την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε πως δεν επιθυμεί και ούτε έχει σκοπό να κόψει καμία από τις εκπομπές του. Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Για μένα η Βίκυ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Στεναχωριέμαι που δεν είμαστε φέτος μαζί, αλλά μπορεί να κάνουμε κάτι άλλο».

«Όσο περνάει από το χέρι μου, εγώ δεν θα κόψω καμία εκπομπή. Δεν μου αρέσει να κόβω εκπομπές. Αν το κανάλι ωστόσο, αποφασίσει ότι το χ τηλεπαιχνίδι πρέπει να κοπεί, δεν είναι στο χέρι μου» κατέληξε λέγοντας ο παρουσιαστής. Δείτε ποια είναι η καλλονή αντικαταστάτρια της Κάβουρα!

Νίκος Κοκλώνης: Ξεσπά κατά της Βίκυς Κάβουρα - "Δεν μου άρεσε που..."

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης, το πρωί της Πέμπτης, στον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Ο παρουσιαστής του J2US αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρώην συνεργάτιδα του, Βίκυ Κάβουρα καθώς και την χλιαρή πορεία του τηλεπαιχνιδιού Joker στους πίνακες τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φέτος έκρινα και εγώ και η ομάδα της παραγωγής, γιατί δεν αποφασίζω μόνος μου, ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ρόλος της και να αναβαθμιστεί. Να πω κιόλας ότι η Βίκυ δεν έχει απολυθεί από την Barkingwell Media».

«Ο ρόλος που θα ήθελα να είχε, ήταν μια τρίτη ματιά στις πρόβες των παιχτών και πριν ανέβουν στη σκηνή θα είχε και την τελευταία δήλωση. Αν έχουν άγχος, πως είναι, πως τους φαίνεται το τραγούδι. Αλλά σε κάθε act θα ήταν τουλάχιστον δύο φορές» συμπλήρωσε ο Νίκος Κοκλώνης για την Βίκυ Κάβουρα. » Θεώρησε ότι αυτό είναι μια υποβάθμιση.

Ξαφνικά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει μια εκπομπή τηλεμάρκετινγκ. Δεν μου άρεσε που δεν το ήξερα. Δηλαδή στο παρελθόν ότι έκανε μου το έλεγε. Στεναχωρήθηκα γιατί δυο ώρες πριν την πρεμιέρα ανέβασα ένα story. Εντάξει, τώρα, όλοι έχουμε νεύρα. Δεν την κατηγορώ».

Όσον αφορά, δε, το Joker, ο παρουσιαστής και παραγωγός τόνισε πως «είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε τις τονωτικές ενέσεις στο Joker. Ποτέ μου δεν πρόκειται να κόψω ένα πρόγραμμα και ποτέ μου δεν πρόκειται, όσο περνάει από το χέρι μου, να αφήσω κάποιον από τους συνεργάτες χωρίς δουλειά. Όταν είναι δική μου η απόφαση.

Η απόφαση όμως, εδώ, δεν είναι μόνο δική μου, κατά κύριο λόγο είναι του καναλιού η συγκεκριμένη παραγωγή. Δεν θα έκανα εγώ αυτό το τηλεπαιχνίδι, ούτε θα το ξανακάνω, γιατί θεωρώ ότι είναι πλέον κάτι το οποίο ο κόσμος έχει βαρεθεί να το βλέπει. Το έχει συνηθίσει».