Εκτός Booth η Σοφία Μουτίδου - Έγινε η ανακοίνωση on air

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Booth η Σοφία Μουτίδου - Έγινε η ανακοίνωση on air

Το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή The Booth ξεκίνησε χωρίς την Σοφία Μουτίδου αφήνοντας όλους τους τηλεθεατές απορημένους με την απουσία της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, για αυτόν τον λόγο, έσπευσε να ενημερώσει το κοινό για τους λόγους που απουσίαζε η αγαπημένη ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, είπε: «Αυτή τη χειμωνιάτικη διάθεση την πήρε η Σοφία Μουτίδου μαζί της, είπε “δεν θα έρθω”, έφυγε, πήρε τη διάθεση, πήγε στα βουνά, την κοπάνησε… Μην ανησυχείτε, το Σοφάκι είναι μια χαρά, είχε μια πολύ σοβαρή δουλειά στη Θεσσαλονίκη κι έτσι έμεινε δυο μέρες παραπάνω. Της άξιζε να πάρει ένα ρεπό γιατί είναι πολύ κουρασμένη, δεν έκανε ρεπό όλο το καλοκαίρι και το κάνει τώρα», εξήγησε με ειλικρίνεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση από το OPEN!

OPEN: Το «άδειασμα» της Σοφίας Μουτίδου στον αέρα του The Booth - «Είναι πάρα πολύ άσχημη»

Ένα απίστευτο «άδειασμα» έκανε η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του The Booth στο OPEN. Είπε άσχημη κορυφαία ηθοποιό του Hollywood.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή πρόβαλλαν το viral στα social media απόσπασμα της Τζένιφερ Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ.

Μετά την προβολή του λοιπόν η Σοφία Μουτίδου έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς. Είπε πως δεν τη ναρέσει καθόλου η ηθοποιός σαν ομορφιά.

«Αυτή πάντα είχα την απορία γιατί δε της δίνουν μια μπανάνα. Μου θυμίζει πάρα πολύ μαϊμού σε ζωολογικό κήπο. Είναι άσχημη από τα βάθη της καρδιάς της, είναι πάρα πολύ άσχημη. Είναι σαν γέρος παππούς. Την είδατε; Τι εννοείται όμορφη; Θα ξεχάσουμε την ομορφιά» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» η Σοφία Μουτίδου «λύγισε» όταν παρακολουθούσε ένα βίντεο που της ετοίμασαν για την ζωή της. Μιλούσε με δάκρυα στα μάτια.

Open: Έξαλλη η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του The Booth

Έξαλλη έγινε η Σοφία Μουτίδου στον αέρα του The Booth με αφορμή έναν τηλεθεατή που βγήκε στην συχνότητα του Open για να συζητήσει με τις παρουσιάστρια το πρόβλημα του.

Συγκεκριμένα στην γραμμή βγήκε ο Ιάκωβος ο οποίος ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του έχει κάνει αλλαγή φύλου και το έμαθε τυχαία από εξετάσεις αίματος που ανακάλυψε πως είχε κάνει.

Ωστόσο, όσο η συζήτηση περνούσε, φαινόταν μερικά από αυτά που έλεγε δεν έδεναν στην ιστορία γιατί δεν έδινε πειστικές απαντήσεις στις ερωτήσεις της.

Έτσι, στο τέλος του είπε ότι ο ίδιος έχει το πρόβλημα αφού δεν ανίχνευσε για πέντε χρόνια στοιχεία της συντρόφου του. Να σημειώσουμε πως το The Booth θα προβάλλεται και τον χειμώνα, η ανακοίνωση έγινε στον αέρα.