Δανάη Μπάρκα: Έτσι υποστήριξε την μητέρα της όσον αφορά την γκάφα στο J2US - "Δεν σας κρύβω ότι..."

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Έτσι υποστήριξε την μητέρα της όσον αφορά την γκάφα στο J2US -

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή της Πάμε Δανάη για την γκάφα της μητέρας της στο J2US και πήρε δημόσια θέση στηρίζοντας της. Δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο "Γαρύφαλλο" στο live του J2US και ζήτησε συγγνώμη καθώς μπερδεύτηκε με την κομμώτρια της που λέγεται Γαρυφαλλιά.

«Τι ήταν αυτό που μας βρήκε; Έχουμε εδώ την πέτρα του σκανδάλου, τη Γαρυφαλλιά. Η Γαρυφαλλιά είναι αυτή που μας ετοιμάζει εμένα και τη μαμά μου χρόνια. Εμένα δε σας κρύβω, αν μου επιτρέπετε, too much. Υπερβολή όλη αυτή η παρεξήγηση. Εμένα ξέρετε πόσα άτομα με λένε Δάφνη; Όλοι δε μπορούμε να μπερδευτούμε να κάνουμε λάθη;

Γιατί τον είδα και την άλλη μέρα, βγήκε πάλι και σε άλλη εκπομπή και πολύ… Μπορεί πάντως να είναι ένας άνθρωπος σπουδαίος μουσικά, αλλά τώρα και να γίνει μια στραβή… Το συνέδεσε στην εκπομπή που εμφανίστηκε την επόμενη μέρα, με την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό που έγινε με τη Δέσποινα Βανδή» είπε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα. Δείτε ακόμα την ενόχληση του Τριαντάφυλλου προς την Δέσποινα Βανδή.

Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε στο Έλα Χαμογέλα για το J2US - "Πόσο bullying θα φάμε ακόμα;"

Ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρηση του από το J2US βρέθηκε καλεσμένος μαζί με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Έλα Χαμογέλα και έκανε τα παράπονα του για το show και την αντιμετώπιση που είχε απο τους κριτές.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε για την γκάφα την Βίκυς Σταυροπούλου να τον αποκαλέσει Γαρύφαλλο!

«Και μαλ…α να με πει, θα της πω μπράβο. Απλά έχω βαφτιστεί Τριαντάφυλλος, Χριστιανός Ορθόδοξος και το όνομά μου είναι αυτό. Η Βίκυ έκανε χιούμορ με το όνομά μου, οκ, είναι καλό παιδί, δεν της κρατάω κακία. Δεν είναι ωραία να αλλάζεις το όνομα που δίνεις σε ένα παιδί», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα”.

Στο πλατό της εκπομπής, λοιπόν, ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Πόσο bullying θα φάμε ακόμα; Φάγαμε αρκετό, οκ, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εγώ λαϊκός τραγουδιστής είμαι, ο κύριος Θεοφάνους μας έβαλε αυτό το τραγούδι, εγώ ήθελα να πω κάποια άλλα. Θα φάμε κι άλλο bullying; Δώστε μας κι άλλο bullying. Είναι φτηνό στα 43 μου να κάθομαι να αποδεικνύω σε κάποιον είτε πώς με λένε είτε πότε κι αν δουλεύω. Ζούμε σε μια εποχή που με ένα πάτημα στο google βρίσκεις αυτό που θες απευθείας.

Επειδή είδα την εκπομπή σου και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τυχαίο και αυτό με τη Δέσποινα, τυχαίο και αυτό χθες με την κυρία Βίκυ, στο τρίτο live μάλλον θα έφταιγα εγώ που ήρθε ο κορονοϊός στην Ελλάδα… Οπότε, τυχαία όλα. Αν εσύ πιστεύεις μέσα σου βαθιά ότι είναι τυχαίο, είναι τυχαίο και το σέβομαι. Ήρθε η Βίκυ μετά και μου είπε ότι ήταν τελείως τυχαίο, όλα καλά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ήθελε να με πει Γαρύφαλλο, με είπε Γαρύφαλλο, έγινε, δεν είναι κάτι κακό.

Δεν έγινε κάτι με την Δέσποινα, εσείς το πήρατε σαν παρεξήγηση. Εγώ εξήγησα με ωραίο τρόπο, και βάλε και το βίντεο να το δείτε, ότι είμαι εδώ, είμαι ενεργός, τραγουδάω συνεχώς…».