GNTM 3: Έβαλε τα κλάματα ο Παναγιώτης - "Τον έχω αφήσει μόνο..."

Ξεσπασε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Έβαλε τα κλάματα ο Παναγιώτης -

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προέβη σήμερα στο GNTM 3 ο Παναγιώτης. Ο παίκτης δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στην αναφορά σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδερφό που τον έχει αφήσει μόνο του να κάνει όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουν ώστε ο ίδιος να εκπληρώνει το όνειρό του!

Κατά την εξομολόγηση αυτή δεν συγκράτησε τα δάκρυα του και έδειξε ένα πρόσωπο που δεν είχε δείξει ως τώρα. Δείτε και μία παρεξήγηση μέσα στο σπίτι.

GNTM 3: Τα απίστευτα νεύρα της Ρασέλ - "Εγώ κοιμόμουν και αυτοί..."

Ένα ακόμα επεισόδιο GNTM 3 ξεκίνησε απόψε 26/10 και πριν καλά καλά ξεκινήσει η Ρασέλ ξέσπασε τα νεύρα της! Ο λόγος φυσικά ήταν οι συμπεριφορές των υπόλοιπων παικτών στο σπίτι.

Η Ρασέλ λοιπόν ξυπνώντας ξέσπασε καθώς το προηγούμενο βράδυ οι συμπαίκτες της κατά τα λεγόμενα της είχαν μαζευτεί σε ένα δωμάτιο και έκαναν τρομερή φασαρία.

Γελούσαν και φώναζαν σύμφωνα με την ίδια κάτι που την ενόχλησε πολύ καθώς δεν έχει πάει εκεί για διασκέδαση!

GNTM 3: Η Ρασέλ «άδειασε» τον Σήφη - «Κάνει αυτός για καμπάνια;»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Ρασέλ δε δίστασε να «αδειάσει» κανονικά τον Σήφη και τις ικανότητές του στο μόντελινγκ, σχολιάζοντας πως μέχρι τώρα δεν έχει δείξει σε καμία περίπτωση πως είναι κατάλληλος για να αναλάβει μία καμπάνια.

Η παρέα του Σήφη αποφάσισε να βάλει στην πόρτα του δωματίου ένα χαρτί στο οποίο γράφει τη λέξη «Campaign», το οποίο σημαίνει καμπάνια.

Η παρέα της Ρασέλ σχολίασε με τον δικό της καυστικό τρόπο το χαρτί αυτό και υπέθεσαν πως μάλλον είναι ειρωνικό αφού ο Σήφης δεν κάνει σε καμία περίπτωση για μία τέτοια καμπάνια.