GNTM 3: Σε αυτούς έδωσε το ντισαβαντάζ ο Ηρακλής - Η αντίρρηση του Σκουλού

Μεγάλη κόντρα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Σε αυτούς έδωσε το ντισαβαντάζ ο Ηρακλής - Η αντίρρηση του Σκουλού

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 ο Ηρακλής είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, μπορούσε να δώσει το ντισαβανταζ σε τρείς παίκτες σε μια δοκιμασία όπου όλοι θα περνούσαν τρέχοντας μέσα από έναν καταρράκτη.

Ο Ηρακλής λοιπόν επέλεξε να δώσει μόνο ένα κλικ στον Δημοσθένη, στην Λία και στον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι. Όταν δικαιολόγησε τις επιλογές του ανέφερε πως τον Δημοσθένη δεν τον συμπαθεί αρκετά και δεν μιλάνε και στην Λία θέλησε να δώσει ενα push ώστε να την αποτελειώσει!

Όσο για τον Κωνσταντίνο τον χαρακτήρισε ως αδύναμο κάτι που σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός και του ακύρωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό λέγοντας πως τα πηγαίνει πολύ καλά! Δείτε και μία παρεξήγηση μέσα στο σπίτι.

GNTM 3: Έβαλε τα κλάματα ο Παναγιώτης - "Τον έχω αφήσει μόνο..."

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προέβη σήμερα στο GNTM 3 ο Παναγιώτης. Ο παίκτης δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στην αναφορά σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδερφό που τον έχει αφήσει μόνο του να κάνει όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουν ώστε ο ίδιος να εκπληρώνει το όνειρό του!

Κατά την εξομολόγηση αυτή δεν συγκράτησε τα δάκρυα του και έδειξε ένα πρόσωπο που δεν είχε δείξει ως τώρα.

GNTM 3: Τα απίστευτα νεύρα της Ρασέλ - "Εγώ κοιμόμουν και αυτοί..."

Ένα ακόμα επεισόδιο GNTM 3 ξεκίνησε απόψε 26/10 και πριν καλά καλά ξεκινήσει η Ρασέλ ξέσπασε τα νεύρα της! Ο λόγος φυσικά ήταν οι συμπεριφορές των υπόλοιπων παικτών στο σπίτι.

Η Ρασέλ λοιπόν ξυπνώντας ξέσπασε καθώς το προηγούμενο βράδυ οι συμπαίκτες της κατά τα λεγόμενα της είχαν μαζευτεί σε ένα δωμάτιο και έκαναν τρομερή φασαρία.

Γελούσαν και φώναζαν σύμφωνα με την ίδια κάτι που την ενόχλησε πολύ καθώς δεν έχει πάει εκεί για διασκέδαση!