Big Brother: Έβγαλε "δόντια" ο Παναγιώτης Βαρουξής - "Δεν θα πανηγυρίσω για τα 100 χιλιάδες; Τι είμαι..."

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Έβγαλε

Σάλος επικράτησε με το Big Brother, καθώς άλλη μια εικόνα… απείρου κάλλους παρέλασε από το επεισόδιο της Δευτέρας (26/10), με τον Παναγιώτη Βαρουξή να προχωρά σε ένα αρκετά ακραίο σχόλιο σχετικά με την παραμονή του στο ματς.

Ο προ ημερών υποψήφιος για αποχώρηση, που μάλιστα είχε έναν φοβερό καβγά με την Χριστίνα, πανηγύρισε έξαλλα το γεγονός, ότι εκείνος ήταν που κατάφερε να μείνει στο σπίτι, με αρκετούς να σχολιάζουν στο σπίτι τη συμπεριφορά του.

Το χειρότερο σχόλιο, όμως, έγινε από τον ίδιο. Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησαν για το λόγο που πανηγύρισε έτσι, είπε πως «εδώ πανηγυρίζω για τον Ολυμπιακό, δε θα πανηγυρίσω για τα 100.000 ευρώ; Είμαι άνδρας, όχι κανένα κοριτσάκι να μην πανηγυρίσω έτσι…». Δείτε προηγουμένως τον τσακωμό του με την Χριστίνα!

Big Brother: Ξέσπασε η Σοφία Δανέζη - "Τι να σου ζηλέψει;"

Εκτός εαυτού βρέθηκε η Σοφία Δανέζη με τη Ραμόνα Μοροσάνου στο live επεισόδιο του Big Brother, εξαιτίας ορισμένων σχολίων, που έκανε η δεύτερη σχετικά με τις κόντρες στο σπίτι, θεωρώντας πως τη ζηλεύουν.

Το σχόλιο της Ραμόνας, φυσικά, είχε ως στόχο της τη Ραΐσα, με τις δύο παίκτριες να έχουν μια έντονη μεταξύ τους διαμάχη εδώ και καιρό, ενώ στις ψηφοφορίες για την αποχώρηση, συνέχεια η μία στοχεύει την άλλη, ενώ έναν απίθανο καβγά είχαν η Χριστίνα και ο Παναγιώτης εκτός αέρα.

Η Σοφία, ακούγοντας το σχόλιο περί ζήλειας, αντέδρασε έντονα, επισημαίνοντας πως η Ραμόνα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και δεν έχει λόγο να κοιτάζει να τσακώνεται με νεότερες γυναίκες.

"Τι να σου ζηλέψει, επειδή δεν έχει β@@@ά; Tι να σε ζηλέψουν εσένα Ραμόνα; Έχεις μεγάλη διαφορά με τη Ραϊσα. Να γυρνάς τώρα εσύ μια όμορφη κοπέλα και να λες ότι ζηλεύει εσένα ως γυναίκα" ήταν χαρακτηριστικά ένα σχόλιο. Δείτε εδώ του τίτλους τέλους του Παναγιώτη με την Χριστίνα.