GNTM 3: Η απρόσμενη αποχώρηση - Δεν έχει ξαναγίνει

Ο παίκτης που δεν τα κατάφερε...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η απρόσμενη αποχώρηση - Δεν έχει ξαναγίνει

Μια απρόσμενη αποχώρηση είχε το αποψινό επεισόδιο του GNTM 3, ακόμα και οι κριτές δήλωσαν πως στις 3 χρονιές που έχει γίνει το ριάλιτι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είχε ένα ατύχημα που του στέρησε να έχει φωτογραφία. Βρέθηκε στο πλατό χωρίς να έχουν οι κριτές κάτι να σχολιάσουν και ήταν αναμενόμενο να είναι αυτός που αναγκαστικά αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η έκπληξη δεν ήταν μεγάλη για τον ίδιο καθώς το περίμενα, αλλά το golden pass είχε σίγουρα άλλες προσδοκίες από όλους,

Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος είχε μόνο ένα κλικ από τον φωτογράφο καθώς ο Ηρακλής του έδωσε το ντισαβαντάζ, ένα κλικ που αποδείχθηκε μοιραίο.

GNTM 3: Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα του Κωνσταντίνου - Έτρεμε ο Ηρακλής

Στο σημερινό επεισόδιο GNTM 3, συνέβη κάτι που κανένας δεν περίμενε! 'Ολοι πάγωσαν με το ατύχημα του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι πάνω στην φωτογράφιση!

Ο Κωνσταντίνος να - θυμίσουμε πως είχε το ντισαβαντάζ - από τον Ηρακλή και είχε μόνο ένα κλικ στην φωτογράφιση.

Ενώ όλοι και οι κριτές πίστευαν πως θα τα πάει πολύ καλά, την ώρα που πήγε να κάνει το άλμα, γλίστρησε με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε ένα κλικ. Όταν συνέβη αυτό όλοι πάγωσαν καθώς δεν είχε φωτογραφία.

Ακόμα και ο Ηρακλής που του έδωσε το ντισαβαντάζ θέλησε να απολογηθεί καθώς ηθικά δεν ένιωθε καλά, έτρεμε από την ευθύνη που ένιωσε και αυτό εκτιμήθηκε από τον Κωνσταντίνο.

Ο Δημοσθένης θέλησε στο τέλος να ζητήσει από τους κριτές να του δώσουν ακόμα μια ευκαιρία κάτι που φυσικά οι κριτές δεν έκαναν!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα!

GNTM 3: Έβαλε τα κλάματα ο Παναγιώτης - "Τον έχω αφήσει μόνο..."

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προέβη σήμερα στο GNTM 3 ο Παναγιώτης. Ο παίκτης δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στην αναφορά σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδερφό που τον έχει αφήσει μόνο του να κάνει όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουν ώστε ο ίδιος να εκπληρώνει το όνειρό του!

Κατά την εξομολόγηση αυτή δεν συγκράτησε τα δάκρυα του και έδειξε ένα πρόσωπο που δεν είχε δείξει ως τώρα.