GNTM 3 - Highlights 26/10: Ο άγριος τσακωμός Ρασέλ με Ζενεβιέβ, το ατύχημα και η αποχώρηση "βόμβα"

Όλα όσα είδαμε χθες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 - Highlights 26/10: Ο άγριος τσακωμός Ρασέλ με Ζενεβιέβ, το ατύχημα και η αποχώρηση

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 26/10 επεισόδιο του GNTM 3. Και αυτό γιατί εκτός της αποχώρησης "βόμβα", αλλά και ένα ατύχημα που μας "πάγωσε", επίχαμε και τον άγριο τσακωμό της Ζενεβιέβ με την Ρασέλ.

GNTM 3: Τα απίστευτα νεύρα της Ρασέλ - "Εγώ κοιμόμουν και αυτοί..."

Ένα ακόμα επεισόδιο GNTM 3 ξεκίνησε απόψε 26/10 και πριν καλά καλά ξεκινήσει η Ρασέλ ξέσπασε τα νεύρα της! Ο λόγος φυσικά ήταν οι συμπεριφορές των υπόλοιπων παικτών στο σπίτι.

Η Ρασέλ λοιπόν ξυπνώντας ξέσπασε καθώς το προηγούμενο βράδυ οι συμπαίκτες της κατά τα λεγόμενα της είχαν μαζευτεί σε ένα δωμάτιο και έκαναν τρομερή φασαρία.

Γελούσαν και φώναζαν σύμφωνα με την ίδια κάτι που την ενόχλησε πολύ καθώς δεν έχει πάει εκεί για διασκέδαση! Δείτε και μία παρεξήγηση μέσα στο σπίτι.

Έβαλε τα κλάματα ο Παναγιώτης - "Τον έχω αφήσει μόνο..."

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προέβη στο GNTM 3 ο Παναγιώτης. Ο παίκτης δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στην αναφορά σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδερφό που τον έχει αφήσει μόνο του να κάνει όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουν ώστε ο ίδιος να εκπληρώνει το όνειρό του!

Κατά την εξομολόγηση αυτή δεν συγκράτησε τα δάκρυα του και έδειξε ένα πρόσωπο που δεν είχε δείξει ως τώρα.

Σε αυτούς έδωσε το ντισαβαντάζ ο Ηρακλής - Η αντίρρηση του Σκουλού

Στο επεισόδιο του GNTM 3 ο Ηρακλής είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, μπορούσε να δώσει το ντισαβανταζ σε τρείς παίκτες σε μια δοκιμασία όπου όλοι θα περνούσαν τρέχοντας μέσα από έναν καταρράκτη.

Ο Ηρακλής λοιπόν επέλεξε να δώσει μόνο ένα κλικ στον Δημοσθένη, στην Λία και στον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι. Όταν δικαιολόγησε τις επιλογές του ανέφερε πως τον Δημοσθένη δεν τον συμπαθεί αρκετά και δεν μιλάνε και στην Λία θέλησε να δώσει ενα push ώστε να την αποτελειώσει!

Όσο για τον Κωνσταντίνο τον χαρακτήρισε ως αδύναμο κάτι που σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός και του ακύρωσε αυτόν τον χαρακτηρισμό λέγοντας πως τα πηγαίνει πολύ καλά!

Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα του Κωνσταντίνου - Έτρεμε ο Ηρακλής

Στο επεισόδιο GNTM 3, συνέβη κάτι που κανένας δεν περίμενε! 'Ολοι πάγωσαν με το ατύχημα του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι πάνω στην φωτογράφιση!

Ενώ όλοι και οι κριτές πίστευαν πως θα τα πάει πολύ καλά, την ώρα που πήγε να κάνει το άλμα, γλίστρησε με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε ένα κλικ. Όταν συνέβη αυτό όλοι πάγωσαν καθώς δεν είχε φωτογραφία.

Ακόμα και ο Ηρακλής που του έδωσε το ντισαβαντάζ θέλησε να απολογηθεί καθώς ηθικά δεν ένιωθε καλά, έτρεμε από την ευθύνη που ένιωσε και αυτό εκτιμήθηκε από τον Κωνσταντίνο.

Ο Δημοσθένης θέλησε στο τέλος να ζητήσει από τους κριτές να του δώσουν ακόμα μια ευκαιρία κάτι που φυσικά οι κριτές δεν έκαναν!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα!

"Έκλαψαν" από τα γέλια κριτές και παίκτες με την γκάφα της Λίας!

Στο επεισόδιο GNTM 3 παίκτες και κριτές "έκλαψαν" από τα γέλια χωρίς προηγούμενο. Ο λόγος ήταν μια γκάφα της Λίας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Ο σκοπός της φωτογράφισης ήταν οι παίκτες να τρέξουν και να κάνουν ένα άλμα μέσα από έναν καταρράκτη. Ενώ όλοι ακολουθούσαν αυτό το σκεπτικό, έφτασε η σειρά της Λίας - η οποία να θυμίσουμε πως είχε μόνο ένα κλικ - αφού ο Ηρακλής της έδωσε ντισαβαντάζ.

Όταν έφτασε στην αφετηρία, ξεκίνησε να τρέχει για να κάνει το άλμα πριν ξεκινήσει να τρέχει ο καταρράκτης που ήταν το βασικό στοιχείο της φωτογραφίας!

Η ίδια το κατάλαβε αφού έκανε το άλμα, οι υπόλοιποι παίκτες όμως είχαν ήδη ξεσπάσει στα γέλια όπως και οι κριτές!

Ξέσπασε σε κλάματα η Ρασέλ - Ο τσακωμός με τους κριτές

Μετά το τέλος της δοκιμασίας στο GNTM 3 η Ρασέλ είχε μια έντονη συζήτηση με τους κριτές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Στο τέλος την δοκιμασίας και μιας και δεν τα είχε πάει καλά, η Ζεν και οι υπόλοιποι κριτές ρώτησαν τους παίκτες τι κάνουν όσο βρίσκονται στο σπίτι και γιατί δεν γυμνάζονται!

Η Ρασέλ πήρε αμέσως τον λόγο και απάντησε πως γυμνάζεται μόνο όταν έρχεται η γυμνάστρια και δεν της άρεσε το γεγονός πως επαναλαμβανόταν συνέχεια η ίδια ερώτηση. Μίλησε και η ίδια απότομα κάτι που δεν άρεσε στους κριτές που της το επισήμαναν. Δείτε προηγουμένως το ξέσπασμα και του Παναγιώτη.

Η απρόσμενη αποχώρηση - Δεν έχει ξαναγίνει

Μια απρόσμενη αποχώρηση είχε το επεισόδιο του GNTM 3, ακόμα και οι κριτές δήλωσαν πως στις 3 χρονιές που έχει γίνει GNTM αυτό δεν ξανά έγινε!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είχε ένα ατύχημα που του στέρησε να έχει φωτογραφία. Βρέθηκε στο πλατό χωρίς να έχουν οι κριτές κάτι να σχολιάσουν και ήταν αναμενόμενο να είναι αυτός που αναγκαστικά αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η έκπληξη δεν ήταν μεγάλη για τον ίδιο καθώς το περίμενα, αλλά το golden pass είχε σίγουρα άλλες προσδοκίες από όλους,

Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος είχε μόνο ένα κλικ από τον φωτογράφο καθώς ο Ηρακλής του έδωσε το ντισαβαντάζ, ένα κλικ που αποδείχθηκε μοιραίο.