Είδαμε την Ελεονώρα Ζουγανέλη σε φωτογραφία του 2007 και πάθαμε.. σοκ - Μεγάλη αλλαγή

Και τότε όπως και σήμερα, είναι κούκλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδαμε την Ελεονώρα Ζουγανέλη σε φωτογραφία του 2007 και πάθαμε.. σοκ -  Μεγάλη αλλαγή

Την Ελεονώρα Ζουγανέλη, είδαμε σε μια φωτογραφία από το 2007 όπου πόζαρε με τους γονείς της και πάθαμε σοκ, αφού η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι μεγάλη.

Μπορεί η επιτυχημένη τραγουδίστρια, εκείνα τα χρόνια να κρατούσε χαμηλό προφίλ από τη δημοσιότητα, ωστόσο, πλέον είναι πιο άνετη στο φακό, ενώ μοιράστηκε και πολλές φωτογραφίες από το γάμο της.

13 χρόνια πίσω, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, είχε παραπάνω κιλάκια, ενώ είχε τα μαλλιά της καστανά και σγουρά. Από την άλλη το στιλ της είναι τελείως διαφορετικό.

Ελεονώρα Ζουγανέλη πως ήταν παλιά

Γιάννης Ζουγανέλης: 3 εντυπωσιακές φωτογραφίες της Ελεονώρας πριν το γάμο με τον Δημητρίου

Στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες παντρεύτηκαν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου και ο πατέρα της, Γιάννης, δημοσίευσε 3 εντυπωσιακές φωτογραφίες πριν γίνει το μυστήριο.

Η τραγουδίστρια, επέλεξε ένα νυφικό, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Είχε ανοιχτό ντεκολτέ, μακριά μανίκια και ένα μακρί απίστευτο πέπλο.

Το πρωί λοιπόν της Δευτέρας ο Γιάννης Ζουγανέλης δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του, στο λογαριασμό του στο Instagram.

Σε αυτές, είδαμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη λίγο πριν πάει στην εκκλησία και η χαρά της και γινόταν να κρυφτεί. Δες τώρα όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους!

Γιάννης Ζουγανέλης κόρη γάμος

Ελεονώρα Ζουγανέλη γάμος

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου γάμος

Συγκίνησε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον γάμο της Ελεονώρας - «Εύχομαι να γίνω παππούς...»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ συγκίνησε με τα υπέροχα λόγια του για τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου. Ο ίδιος αποκάλυψε πως εύχεται να γίνει σύντομα παππούς!

Το μυστήριο τελέστηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου είχαν στο πλευρό τους λίγους φίλους και συγγενείς, επιθυμώντας έναν πιο κλειστό γάμο. Καταφέραμε όμως να δούμε αρκετές φωτογραφίες από την ημέρα αυτή!

«Είμαι πολύ ευτυχής και χαρούμενος γιατί καμάρωσα την κόρη μου νυφούλα με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εκτιμώ. Θέλω να ζήσουν με αγάπη, αλληλοσεβασμό, έρωτα και πίστη στη ζωή. Το βλέπω ότι τα έχουν και χαίρομαι πολύ γι’αυτό. Φυσικά συγκινούμαι.

Δεν μπορείς να μην συγκινηθείς όταν βλέπεις ότι η ζωή συνεχίζεται με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος από τέτοιες καταστάσεις. Εύχομαι να γίνω σύντομα παππούς», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.