Αυτή η Ελληνίδα θα είναι guest κριτής μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό στο πολωνικό Next Top Model - "Έσκασε" μόλις

Δεν θα το πιστέψετε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η Ελληνίδα θα είναι guest κριτής μαζί με τον Δημήτρη Σκουλό στο πολωνικό Next Top Model -

Ο ημιτελικός του Πολωνικού Next Top Model γυρίζεται στην Λίμνη της Βουλιαγμένης αυτές τις μέρες με την κάμερα του Πρωινού να πηγαίνει στα γυρίσματα και να "τσακώνει" τους Έλληνες κριτές που θα συμμετάσχουν.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ως guest κριτές τόσο τον Δημήτρη Σκουλό (δείτε εδώ αναλυτικά την δήλωση του) όσο και την Τόνια Φουσέκη η οποία αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες:

«Θα γυρίσουν δύο ή τρία επεισόδια από την Ελλάδα και συγκεκριμένα στο δικό μας Athens Xclusive Designers Week. Το συζητάμε και το οργανώνουμε εδώ και τρεις μήνες. Είναι ένα γκρουπ 55 ατόμων που έχουν έρθει. Μια καταπληκτική παραγωγή. Μένουν 15 μέρες στην Ελλάδα και συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες του Fashion Week.

Έκανε και ο κύριος Σκουλός κάποια γυρίσματα μαζί τους και μια φωτογράφιση. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από το ελληνικό Next Top Model. Αυτό που βλέπω και μου αρέσει είναι πως είναι πολύ αυστηροί με τα μοντέλα. Είναι ίσως λίγο πιο αυστηροί από τους δικούς μας κριτές.

Είμαστε στη Λίμνη της Βουλιαγμένης όπου γίνεται ο ημιτελικός. Χθες είχαν πάει στην Ύδρα και έκαναν μια φωτογράφιση εκεί. Διαφημίζουν και την Ελλάδα μας. Σήμερα κρίνουμε τη χθεσινή φωτογράφιση και την παρουσία των μοντέλων στο Fashion Week. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Στον ημιτελικό θα φύγουν μάλλον τρία μοντέλα»

GNTM 3: Έντονος καυγάς στο σημερινό επεισόδιο μεταξύ του Δημήτρη Σκουλού και μιας παίκτριας!

Στο σημερινό (12/10) επεισόδιο του GNTM προβλέπονται μεγάλοι καυγάδες και φοβερές εντάσεις κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Σύμφωνα με όσα είπε στη Φωλιά των Κου Κου η Τζώρτζια Γεωργίου, στο αποψινό επεισόδιο θα δημιουργηθεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Δημήτρη Σκουλό και την Ίριδα.

Η αλήθεια είναι πως φέτος δεν έχουμε δει τον Σκουλό να ενοχλείται εύκολα, αλλά το αντίθετο, μιας και τον έχουμε δει να κάνει rap battle με τον Δημοσθένη!

«Στη δοκιμασία σήμερα θα βρίσκεται ο Γιώργος Καράβας, η Ζενεβιέβ και ο Δημήτρης Σκουλός. Και λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση ενός κοριτσιού, θα ξεσπάσει μια έντονη διαμάχη με τον Δημήτρη Σκουλό που την ξεκινάει το ίδιο το κορίτσι χωρίς λόγο και αιτία.Το κορίτσι αυτό δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη δοκιμασία γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο και να αποχωρήσει και να μην θέλει να το κάνει, αλλά και να στεναχωρηθεί υπερβολικά για αυτή της τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό. Το κορίτσι αυτό είναι η Ίριδα», αποκάλυψε η Τζώρτζια Γεωργίου.