Μάθαμε την ηλικία της Ιωάννας Μαλέσκου - Δεν θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι

Εσύ το γνώριζες;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάθαμε την ηλικία της Ιωάννας Μαλέσκου - Δεν θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι

Η Μενεγάκη της Κρήτης που ακούει στο όνομα Ιωάννα Μαλέσκου έχει καταφέρει να συζητηθεί περισσότερο από ποτέ με την καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει, δηλαδή το Love It. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι η ηλικία της, την οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής.

Το τραγούδι που επιλέχθηκε να συνοδεύσει κάποια δευτερόλεπτα την εκπομπή ήταν το "Samurai" του Michale Cretu, το οποίο κυκλοφόρησε το 1985. Με αφορμή λοιπόν αυτό, η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε και έτσι σχολίασε: "Εγώ γεννήθηκα το '89, υπήρχε το κομμάτι αυτό; Δηλαδή οι γονείς μου το ξέρουν, θα το αναγνωρίσουν; Μιχάλη μου που τα βρίσκεις αυτά τα κομμάτια;"

Με λίγα λόγια, η Ιωάννα αποκαλύπτει πως είναι 31! Παρεμπιπτόντως, δείτε το νέο σπίτι της Μαλέσκου. Θα πάθετε πλάκα!

Ιωάννα Μαλέσκου: Μοιάζει τρελά με τον αδερφό της! Τα μάτια του από άλλο πλανήτη - Δείτε τον

Η Ιωάννα Μαλέσκου, το νέο καμάρι του ΣΚΑΙ, συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους καθημερινές στιγμές της! Σε μια από αυτές μας έδειξε και τον αδερφό της ο οποίος έχει υπέροχα μάτια και της μοιάζει τρομερά!

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται ψηλός, ευχάριστος, άκρως γοητευτικός. Το όνομα αυτού Αλέξανδρος.

Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, είναι πάρα πολύ κοντά! Εκτός από αδέρφια είναι και φίλοι και η Ιωάννα συζητά μαζί του κάθε της πρόβλημα...

Αυτός είναι ο αδερφός της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου αδερφός

Ιωάννα Μαλέσκου: Λογοδοσμένη εδώ και 4,5 χρόνια! Ο σύντροφος που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η όμορφη Κρητικιά έχει φροντίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο το Youweekly.gr σήμερα θα σας κάνει κάποιες αποκαλύψεις αφού... φέρεται να είναι τρελά ερωτευμένη και λογοδοσμένη εδώ και 4,5 χρόνια με έναν άντρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που κατάγεται από την Πρέβεζα, σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε ως δασκάλα δημοτικού στο νησί της Κρήτης είναι 29 χρονών και το instagram profile της φτάνει τους 64.000 followers.

Με το που ορκίστηκε και πήρε πτυχίο, η Ιωάννα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κρήτη. Η δασκάλα Ιωάννα αρχίζει να μετατίθεται πλησιάζοντας το Ηράκλειο. Τότε κάποιος γνωστός την προσέγγισε και την παρότρυνε να δοκιμάσει την τύχη της σε διαγωνισμό ομορφιάς και κάπως έτσι δήλωσε συμμετοχή. Το 2017 λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου στέφεται «Μις Κρήτη».