Τραγική απώλεια στην οικογένεια της Χριστίνας Αλεξανιάν

Δύσκολες ώρες..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγική απώλεια στην οικογένεια της Χριστίνας Αλεξανιάν

Την πιο δύσκολη στιγμή βιώνει η Χριστίνα Αλεξανιάν λόγω μιας τραγικής απώλειας που βρήκε την ίδια και την οικογένεια της.

Ειδικότερα, η Χριστίνα έχασε μόλις τον αγαπημένο της θείο, αδερφό του πατέρα της, έναν άνθρωπο που είχε πολύ στενές επαφές και αγαπούσε πολύ.

Η ίδια διάλεξε να αποχαιρετήσει τον θείο της με μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή λεζάντα. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Έφυγε ο θείος Παντελής. Ο αδερφός του πατέρα μου. Ο μικρός του. Πήγε να τον συναντήσει εκεί που μόνο άγγελοι κατοικούν. Να μου τον φιλήσεις. Τελείωσαν οι αγκαλιές και η σκέψη πια μόνο θα τις κάνει. Θα ανταμώσεις τους γονείς και τα αδέρφια σου. Αυτή η τόσο αγαπημένη οικογένεια θα σμίξει ξανά. Καλό σου ταξίδι..» Δείτε εδώ το συγκινητικό "αντίο" της στην σειρά "Λόγω Τιμής".

Η φωτογραφία που ανέβασε ήταν αυτή:

χριστίνα αλεξανιάν απώλεια στην οικογένεια

Χριστίνα Αλεξανιάν: Συγκίνησε με τα λόγια της για τον Μηνά Χατζησάββα - «Και που δεν είναι στη ζωή...»

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον "θεατρικό της πατέρα", Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος μπορεί να μην είναι στη ζωή, ωστόσο ακόμα τη συντροφεύει πνευματικά, με την ηθοποιό να προκαλεί μεγάλη συγκίνηση με τα λόγια της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, μίλησε για την υπέροχη εμπειρία της, και για το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Καππαδοκία, όπου εντόπισε το σπίτι των προγόνων της.

Με καταγωγή από την Αρμενία, η Χριστίνα Αλεξανιάν, θέλησε να βρει και πάλι τις ρίζες της, και έτσι μαζί με τον αγαπημένο της φίλο, Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος ήταν επίσης Αρμένιος, ταξίδεψαν στην περιοχή και "ξύπνησαν" τις αναμνήσεις τους.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Αλεξανιάν, πρωταγωνίστησε φέτος, στη μεγάλη επιστροφή της αγαπημένης σειράς, «Λόγω Τιμής».

Μόλις η συζήτηση πήγε στον Μηνά Χατζησάββα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ξεκαθάρισε, πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που της άλλαξε τη ζωή, μιας και την έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Αυτά ήταν τα συγκλονιστικά λόγια της Χριστίνας Αλεξανιάν για τον Μηνά Χατζησάββα

«Του χρωστάω ότι ασχολήθηκα με το θέατρο. Πήγα και του είπα "θέλω να γίνω ηθοποιός, κάνω;", ξέρεις ήμουν παιδί, μου φάνηκε χαριτωμένο. Έχει μπλα μπλα. Τον είχα δει και τον είχα θαυμάσει στο θέατρο. Είναι ο θεατρικός μου πατέρας και εξακολουθεί να είναι μέχρι και τώρα, παρόλο που δεν είναι στη ζωή. Μου είπε να δώσω εξετάσεις, και σε μία βδομάδα πέρασα», ήταν τα λόγια της αγαπημένης ηθοποιού.