Η Αντιγόνη Ψυχράμη ξεσπά στην Δανάη Μπάρκα: "Λοιπόν, σταμάτα το!"

"Με έχεις κάνει ρεζίλι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Αντιγόνη Ψυχράμη ξεσπά στην Δανάη Μπάρκα:

H Δανάη Μπάρκα πριν λίγο καιρό είχε κάνει μια.. αποκαλυπτική δήλωση για την Αντιγόνη Ψυχράμη όσον αφορά την "αδυναμία" της τραγουδίστριας: «Αυτό που είπε ότι κατουριέται πάνω της ισχύει, το έχει πάθει στον καναπέ μου. Αντιγόνη, συγγνώμη» (Δείτε εδώ αναλυτικά). Με αφορμή, αυτόν τον σχολιασμό, η Αντιγόνη παίρνει θέση και πάει καλεσμένη στο "Πάμε Δανάη".

«Να σου πω, μην την κάνεις να πολυγελάσει γιατί είναι… κατάλαβες» είπε ξανά χιουμοριστικά η παρουσιάστρια με την Αντιγόνη να μην μένει σιωπηλή:

«Λοιπόν, σταμάτα το! Αυτό που με έχεις κάνει ρεζίλι, σταμάτα το!», είπε η ηθοποιός. Η Δανάη συνέχισε: «Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη, διότι εγώ το είπα γιατί είναι αστείο. Υπάρχουν φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, δεν θα τις δείξω».

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

Η Δανάη Μπάρκα εξομολογείται για την εκπομπή της: "Περίμενα ότι θα είναι πιο εύκολο"

Η Δανάη Μπάρκα, έναν περίπου μήνα μετά την έναρξη της πρωινής, καθημερινής εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη», παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η παρουσιάστρια μίλησε για αυτή τη νέα εμπειρία, τον ανταγωνισμό, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τη σημασία της αισθητικής.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περίμενα ότι θα είναι πιο εύκολο, δεν ήξερα τι κρύβεται πίσω από αυτές τις δύο τηλεοπτικές ώρες. Η χαρά, όμως, υπερτερεί όλων των συναισθημάτων. Χαίρομαι που μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων, που μπορώ να περνάω τα μηνύματα που επιλέγουμε εγώ και η ομάδα μου». Δείτε εδώ το εκθαμβωτικό φόρεμα που φόρεσε η Δανάη!

«Συγκινούμαι που ο κόσμος με συναντά και μου δείχνει ότι έχει ανάγκη αυτό που έχουμε και εμείς ως ομάδα» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA. «Με πλησιάζουν και μου λένε, ευχαριστούμε που ενώ είσαι μικρό κορίτσι μιλάς ανθρώπινα, δεν κρίνεις, δεν κουτσομπολεύεις. Αυτό θέλει χρόνο, κόπο αλλά οι τηλεθεατές θα αντιληφθούν ότι η ουσία βρίσκεται στην ανθρωπιά».

Άγχος έχεις;

Φυσικά και έχω, υπάρχει ένας μεγάλος μηχανισμός από πίσω και θέλουμε να τα πηγαίνουμε καλά, να κάνουμε νούμερα. Όμως, στον κόσμο αρέσει πολύ, βλέπουν οι τηλεθεατές ότι κάνουμε κάτι διαφορετικό και αυτό υπερτερεί όλων. Είμαι ευτυχισμένη και ευλογημένη που είμαι στο MEGA.

Όλα τα θέματα έχουν μια κοινωνική προσέγγιση, όχι lifestyle και «κίτρινη». Πόσο εύκολο ήταν να καταφέρετε αυτή τη διαφορετικότητα;

Ακριβώς γι’ αυτό σου είπα ότι είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στο MEGA. Είναι ένα κανάλι που πάντα είχε αισθητική παράδειγμα προς μίμηση, κρατούσε και κρατά τον πήχη ψηλά, δεν αρέσκεται στον κιτρινισμό και στο κουτσομπολιό. Αυτό σημαίνει ότι η αισθητική του σταθμού συνάδει με τη δική μου. Δεν είναι εύκολο σε μια αρένα που λέγεται πρωινή ζώνη να μην έχεις lifestyle γιατί το κοινό αυτό έχει συνηθίσει. Όμως η ανάγκη μου ήταν να βλέπουμε τη ζωή με ένα κοινωνικό πρίσμα και με γνώμονα την αλήθεια και τον συνάνθρωπο μας. Η θεματολογία μας δείχνει αυτό, ελπίζω ο κόσμος να το συνηθίσει και να το αγαπήσει.

Αν και η αισθητική δεν μετριέται με τηλεθέαση, παρακολουθείς νούμερα;

Αντιλαμβάνομαι ότι η τηλεθέαση είναι το πρακτικό κομμάτι του αν πηγαίνει καλά μία εκπομπή, φαίνεται η εμπορική επιτυχία. Εμείς την καλλιτεχνική αισθητική νομίζω ότι την έχουμε καταφέρει. Ευτυχώς το κανάλι δεν μας έχει βάλει στο τρυπάκι της τηλεθέασης, είναι όλοι υποστηρικτικοί και χαρούμενοι. Το πρωινό είναι συνήθεια και θέλει τον χρόνο του. Ακόμη, φέτος, υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, όλο αυτό έχει να γίνει χρόνια. Θα σου πω ότι δεν πάμε με γνώμονα τα νούμερα, γιατί αν γινόταν αυτό, θα κάναμε ότι κάνουν τα υπόλοιπα κανάλια.