Ο Σπύρος Μπιμπίλας "κατακευραυνώνει" τον Αλέξη Γεωργούλη για το Joker: "Δεν το θεωρώ αξιοπρεπές"

Δεν μασάει τα λόγια του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Σπύρος Μπιμπίλας

Τον Σπύρο Μπιμπίλα τσάκωσαν οι κάμερες και ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και να εκφράσει την άποψη του σχετικά με τον Αλέξη Γεωργούλη και το γεγονός ότι παρουσιάζει το Joker ενώ είναι ευρωβουλευτής.

Ο Μπιμπίλας δεν δίστασε να δείξει την διαφωνία του με τις πράξεις του Γεωργούλη καθώς δεν τις θεωρεί διόλου αξιοπρεπείς. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Δεν θα ήθελα ένας ευρωβουλευτής να κάνει ταυτόχρονα κι ένα παιχνίδι. Δεν μου φαίνεται λογικό, δεν μου φαίνεται αξιοπρεπές. Νομίζω ότι καλύτερα να δουλέψουν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός «κατακεραυνώνει» τον Σταμάτη Φασουλή - «Δε μου άρεσε καθόλου...».

Σπύρος Μπιμπίλας: Βαρύτατες δηλώσεις για την εκπομπή της Μπακοδήμου - " Διεκδικούμε τα χρήματα...δεν βγάζουμε άκρη".

Στο μικρόφωνο της εκπομπής Πρωινό, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι τα χρήματα που κέρδισαν για φιλανθρωπικό σκοπό στο τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου στο Open, δεν τα έχουν λάβει ακόμα! "

Μάλιστα, όπως είπε, παρά τα πολλά τηλέφωνα που έχει κάνει, άκρη δεν έχει βγάλει.

«Το χειμώνα, πριν αρχίσει ο κορωνοϊός, είχαμε πάει με τον θίασο στην εκπομπή της κ. Μπακοδήμου, στο Ένας για όλους και κερδίσαμε 2,900 ευρώ υπέρ του ταμείου του ΣΕΗ. Έκτοτε και παρά τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που κάνω στο συγκεκριμένο κανάλι, δεν μπορώ να βρω άκρη. Διεκδικούμε τα χρήματα που κερδίσαμε. Όταν πηγαίνεις σε ένα τηλεπαιχνίδι για να τα δώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό, θα πρέπει άμεσα να παίρνεις και τα χρήματα.

Δεν μπορεί να έχουμε δώσει όλα τα παραστατικά που μας ζήτησαν και τελικά να μην έχουμε πάρει τα χρήματα ένα χρόνο μετά που τα χρειαζόμαστε για την ενίσχυση των απόρων ηθοποιών», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.