GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Βγήκε εντελώς εκτός κόνσεπτ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιον των κριτών βρέθηκε η Παρασκευή και η Ρασέλ με τις δύο κοπέλες να προσπαθούν να εξηγήσουν για ποιο λόγο πρέπει να μείνουν στο παιχνίδι παρόλο που και οι δύο είχαν βγει εκτός κόσνεπτ.

Τελικά, αυτή που αποχώρησε στο παιχνίδι ήταν η Παρασκευή, με τους περισσότερους παίκτες να θεωρούν πως η απόφαση αυτή ήταν άδικη. Δείτε εδώ ποιος παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

GNTM 3 - Mega spoiler: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Το GNTM 3 είναι χωρίς αμφιβολία το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και η φετινή ανατρεπτική σεζόν έχει καθηλώσει με το παραπάνω το κοινό. Μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr σας έχω ένα mega spoiler, το οποίο αφορά την τελική τριάδα που πρόκειται να δούμε στον τελικό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος τα αγόρια έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις και να αποσπάσουν τις καλύτερες φωτογραφίες, ενώ μέχρι στιγμής βλέπουμε πως έχουν αποχωρήσει μόνο δύο αγόρια, ο Παναγιώτης Πέτσα, που έφυγε στη διαδικασία με τα έντομα και ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι που ήταν ο χθεσινός άτυχος της δοκιμασίας.

Αυτή είναι η τελική τριάδα του GNTM 3

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, που έχουν άμεση επαφή με το σπίτι του GNTM 3, μπορώ να σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, τα τρία ονόματα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο top 3 του διαγωνισμού και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο και το συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite.

Η τριάδα αυτή δεν είναι άλλη από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον Αιμιλιάνο Μάρκου και τον Έντουαρντ Στεργίου ενώ ακόμα παίζει άλλο ένα όνομα, αυτό του Ηρακλή Τζουζίνοφ.

GNTM 3 Αιμιλιάνο ΜάρκουΑνδρέας GNTM 3GNTM 3 Έντουαρντ

Και οι τέσσερεις είναι φαβορί στο διαγωνισμό και όπως είδαμε για ακόμα μία φορά, τα αγόρια κατάφεραν να παραμερίσουν την κυριαρχία που είχαν τα κορίτσια και να κάνουν τον τελικό αντρική υπόθεση.

Το μόνο που μένει να δούμε πλέον είναι ποιος θα είναι αυτός που θα αναδειχθεί το Greece's Next Top Model. Βέβαια τα πάντα ανατρέπονται συχνά στην ελληνική τηλεόραση και ο χρόνος θα δείξει αν όντως τα τρία αυτά αγόρια θα είναι οι τρεις διεκδικητές του τίτλου.

Πρόκειται πάντως για τρεις διαγωνιζόμενους που ήδη έχουν καταφέρει να κερδίσουν πολλές δοκιμασίες να δείξουν την αξία τους κάθε εβδομάδα μέσα από τις απαιτητικές φωτογραφήσεις που γίνονται.

Για οτιδήποτε νεότερο έχω, θα σας ενημερώσω.