Αγνώριστος ο Θανάσης Πατριαρχέας από τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα - Άλλος άνθρωπος στο πρόσωπο

Άλλαξε όλο το look του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγνώριστος ο Θανάσης Πατριαρχέας από τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα - Άλλος άνθρωπος στο πρόσωπο

Πάθαμε σοκ με μια φωτογραφία του Θανάση Πατριαρχέα, του ηθοποιού που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα. Στο πρόσωπο είναι σαν άλλος άνθρωπος, καθώς έχει ένα εντελώς διαφορετικό look.

Ο τηλεοπτικός «Μιχάλης», ξύρισε μούσι και μουστάκι και κούρεψε τα μαλλιά του, με αποτέλεσμα η αλλαγή να είναι μεγάλη.

Να σημειώσουμε πως ο Θανάσης Πατριαρχέας, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θεός της σφαγής», που ανεβαίνει στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ, των Θεατρικών Επιχειρήσεων Μαροσούλη, που κάνει πρεμιέρα απόψε 28/10.

Πάνω στη σκηνή μάλιστα, μπορεί και να μην καταφέρετε να τον αναγνωρίσετε! Πρώην ηθοποιός της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα ποζάρει με την κορούλα της.

Θανάσης Πατριαρχέας Γυναίκα χωρίς όνομα

Ηθοποιός του Γυναίκα Χωρίς Όνομα παρουσιάστρια σε νέα εκπομπή του ΑΝΤ1

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Γυναίκα Χωρίς Όνομα έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 να παρουσιάσει μια νέα εκπομπή που θα έχει αλληλεπίδραση με τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους!

Το συγκεκριμένο φορμάτ έχει πάει εξαιρετικά καλά στο εξωτερικό και πλέον έρχεται και στην Ελλάδα. Εκτός από τη Μαριάννα Τουμασάτου που θα είναι η παρουσιάστρια κορυφαίος Έλληνας φωτογράφος είναι κοντά στο να υπογράψει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, θα βλέπουμε το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής των καθημερινών ανθρώπων και θα στεκόμαστε σε μια φωτογραφία.Παράλληλα θα βλέπουμε πως αυτή η φωτογραφία μπορεί να έρθει στο σήμερα. Η εκπομπή θα συνδέει το παρελθόν με το παρόν με πολύ ωραίο τρόπο.

Το project φέρει ήδη τον τίτλο: «Η φωτογραφία της ζωής μου».

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: