Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος - Τι συνέβη στο σπίτι τους;

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος - Τι συνέβη στο σπίτι τους;

Συγκίνηση όπως φαίνεται επικράτησε στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, έπειτα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στα social media, η παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες.

Μπορεί η ίδια να έχει αποχωρήσει από το χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση της μάλιστα, είδαμε και την μικρή Μαρινούλα σε μια σπάνια δημόσια φωτογραφία. Η μικρή, είχε φορέσει τις γόβες της μαμάς της, με την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει δίπλα της συγκινημένη.

Συγκίνησης ωστόσο, υπήρξε στο σπίτι της Ελένη γενικά. Αφού όπως έφεραψε στα σχόλια, σε ένα μήνυμα προς της διαδικτυακές της φίλες, συγκινήθηκε πολύ με τα όσα όμορφα λόγια της έγραφαν, ενώ γέλασε πολύ με τις δικές τους ιστορίες. Δάκρυα χαράς για την Ελένη Μενεγάκη. Το δώρο που της έκανε η μικρή Μαρίνα.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μεγάλες χαρές βιώνουν από εχθές στο σπίτι τους η Ελένη Μενεγάκη και φυσικά ο αγαπημένος της σύζυγος, Ματέο Παντζόπουλος, καθώς ένας πολύ κοντινός τους άνθρωπος, γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του και του ευχήθηκαν με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, ειδικά από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην τηλεόραση το καλοκαίρι που πέρασε.

Αυτές είναι ο χαρές που βιώνουν στο σπίτι τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος

Πολύς από αυτόν τον χρόνο αφιερώνεται στην οικογένεια και έτσι η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί δημόσια στον αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του.

«Όχι γιατί είναι ο αδελφός μου αλλά είναι το καλύτερο παιδί! Χρόνια σου πολλά Θοδωρή μου!!! Σ’ αγαπάμε», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της υπέροχης ανάρτησής της.

Βέβαια πέρα από αυτή την ανάρτηση με τον αδερφό της, χθες η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με στενό κόκκινο φόρεμα. Δείτε την εδώ.