Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος ανακοινώθηκε - Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι μετά από 5 χρόνια σχέσης

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος ανακοινώθηκε - Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι μετά από 5 χρόνια σχέσης

Ο πιο πολυσυζυτημένος γάμος είναι γεγονός και ανακοινώθηκε από το ίδιο το ζευγάρι. Είναι το πιο αγαπημένο της showbiz και μετά από 5 χρόνια σχέσης, πήρε την απόφαση να παντρευτεί.

Ο λόγος για την Gwen Stefani και τον Blake Shelton που αρραβωνιάστηκαν και δεν μπορούν με τίποτα να κρύψουν την ευτυχία τους.

Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας φωτογραφία της στο Instagram και γράφοντας «Yes, please».

Ο Blake Shelton επίσης την ίδια φωτογραφία στο λογαριασμό του και έγραψε: «Hey, Gwen σε ευχαριστώ που έσωσες το υπόλοιπο 2020 και την υπόλοιπη ζωή μου. Σε αγαπώ! Άκουσα ένα “ΝΑΙ”;». Από την άλλη, παίκτρια του My style rocks παντρεύεται τον Σεπτέμβρη με κουμπάρα την Ραμόνα.

View this post on Instagram

@blakeshelton yes please! ???????????? gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Γάμος υπερπαραγωγή για την κληρονόμο της Lamborghini - Τα... πέταξε όλα έξω η νύφη

Η κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini Ελέτρα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Afrojack σε μια λαμπερή τελετή στην πολυτελή Βίλα Μπαλμπιάνο στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Ο γάμος ήταν υπερπαραγωή, ενώ η ίδια τα... πέταξε όλα έξω,

Φόρεσε ένα λευκό νυφικό με δαντέλα και αντάλλαξε όρκους με τον 33χρονο Ολλανδό DJ, Άφροτζακ.Το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο χρόνια μετά την γνωριμία τους και 10 μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο του 2019. Έσκασαν τα ευχάριστα και για τραγουδίστρια η αποια αποκάλυψε πως παντρεύεται!

Φυσικά, η νύφη έλαμπε μέσα στο γοργονέ νυφικό της με δαντέλα και μεγάλο κόψιμο στο ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο στήθος της , του οίκου Galia Lahav, του οποίου τα νυφικά κοστίζουν από 7.000 δολάρια έως 20.000 δολάρια.


Να σημειώσουμε πως όσον αφορά την Ελληνική showbiz, χθες έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως ένα ζευγάρι αναβάλλει το γάμο του. Ο λόγος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη οποία θα παντρευόταν τον σύντροφο της.