Συναγερμός στον ΣΚΑΙ - Κρούσματα κορωνοϊού στο Big Brother

Η αποκάλυψη στον αέρα του Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συναγερμός στον ΣΚΑΙ - Κρούσματα κορωνοϊού στο Big Brother

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΣΚΑΙ, καθώς όπως έγινε γνωστό βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο Big Brother. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε.

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και μίλησε για την απόφαση να μην βγει στον αέρα το Live του J2US αυτό το Σάββατο για να προστατευθούν οι εργαζόμενοι.

«Περίεργη ημέρα και η χθεσινή και η σημερινή για εμάς στο Just. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα, όταν ένιωθα εγώ ότι έχω κρυώσει. Ερχόμενος στο γραφείο ζήτησα το καθιερωμένο τεστ που κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα, αντί να γίνει την Τρίτη, να γίνει τη Δευτέρα. Είχαμε κάνει και το Σάββατο και κανείς δεν είχε βγει θετικός», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι έγιναν και επαναληπτικά τεστ σε όλα τα μέλη του

Ενώ, συνέχισε: «Όταν ενημερώθηκα, λοιπόν, χθες ότι ένας τεχνικός σε μία άλλη μεγάλη παραγωγή έχει βγει θετικός...», με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει: «Να το πούμε, είναι επίσημο. Είναι στο Big Brother και μάλιστα δεν είναι ένα το κρούσμα, αλλά φημολογείται ότι είναι περισσότερα».

«Βόμβα» για το Big Brother - Η μεγάλη αλλαγή που θα βγάλει... 2 νικητές

Σαν «βόμβα» έσκασε μια νέα είδηση για το Big Brother, σχεδόν δυο μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι. Ωστόσο η μεγάλη αλλαγή που έγινε γνωστή, έφερε την ανατροπή, καθώς θα δούμε στο τέλος 2 νικητές.

Συγκεκριμένα, στα τέλη του Νοέμβρη η παραγωγή του Μεγάλου Αδελφού, αποφάσισε να κάνει μια ψηφοφορία, από την οποία θα βγουν ποιοι παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα μπουν και πάλι στο σπίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο περιοδικό Τηλέραμα, οι παίκτες αυτοί όμως δεν θα διεκδικήσουν το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ αλλά κάποιο άλλο μεγάλο δώρο, ενδεχομένως ένα αυτοκίνητο. Με φίλο "έκπληξη" στο πλάι της η Χριστίνα σε φωτογραφία μετά την αποχώρηση της.